Όταν η Michelle Pfeiffer κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς το 1978 - «Όλοι από κάπου ξεκινάμε»

H Μichele Pfeiffer έκανε Instagram throwback στην εποχή που κέρδισε σε διαγωνισμό ομορφιάς.

Είναι γνωστή για μερικούς από τους πιο εμβληματικούς ρόλους. Η Michelle Pfeiffer έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν καθώς μοιράστηκε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram την Πέμπτη το πρωί.

Η 62χρονη ηθοποιός ήταν κάποτε έφηβη με φρέσκο πρόσωπο, που συμμετείχε σε διάφορους τοπικούς διαγωνισμούς modeling στη Νότια Καλιφόρνια. Η ηθοποιός του Scarface έγραψε επίσης ένα σύντομο μήνυμα στη λεζάντα: «Γεια, όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου».

Σε όλα τα στιγμιότυπα, η Pfeiffer φορά κορδέλα που αναγράφει την καταγωγή της από την Orange County της Καλιφόρνια. Μεγάλωσε σε διάφορες πόλεις της περιοχής. Ένας από τους εκφωνητές στα βίντεο επισημαίνει τα όμορφα μπλε μάτια της ηθοποιού και τα λαμπερά ξανθά μαλλιά.

Αναφέρεται στα ενδιαφέροντα της που ήταν το softball και η ελαιογραφία, καθώς και  στην επιθυμία της να γίνει ηθοποιός.

Στα πρώτα της χρόνια, η ηθοποιός συμμετείχε σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς και στέφθηκε η Miss Orange County το 1978. Αργότερα βρέθηκε στην έκτη θέση στο διαγωνισμό Miss California την ίδια χρονιά.

Αφού κέρδισε τον διαγωνισμό ομορφιάς της πατρίδας της, έκανε το ντεμπούτο της σε ένα επεισόδιο της δραματικής σειράς Fantasy Island. Αργότερα εμφανίστηκε στην εφηβική κωμωδία του 1980 The Hollywood Knights, όπου πρωταγωνίστησε μαζί με τον Tony Danza και τον Fran Drescher.

Η Pfeiffer έχτισε μια μεγάλη καριέρα στον κινηματογράφο, αν και κατά καιρούς τόλμησε να επιστρέψει στο modeling και ήταν το πρόσωπο της καμπάνια του Giorgio Armani το 2005.

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.