Britney Spears: H σπάνια φωτογραφία με τους δύο γιους της

H Britney Spears ποζάρει με τους δύο γιους της

Britney Spears είναι μητέρα δύο παιδιών, του 14χρονου Τζέιντεν και του 15χρονου Σον Πρέστον.

Η ποπ τραγουδίστρια η οποία βρίσκεται στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα μετά την δικαστική μάχη με τον πατέρα της και το κίνημα #freebritney σπάνια μοιράζεται εικόνες από τα παιδιά της.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μία σπάνια φωτογραφία με τους γιους της, οι οποίοι έχουν μεγαλώσει πολύ. «Είναι τρελό πόσο πολύ γρήγορα περνάει ο χρόνος» έγραψε η σταρ.

Η Britney Spears παντρεύτηκε τον Κέβιν Φέντερλαϊν τo 2004 και μέσα σε 2 χρόνια γέννησε τα δύο αγόρια της. Αμέσως μετά ακολούθησε το διαζύγιο.

«Είμαι εξαιρετικά τυχερή, γιατί αυτά τα δύο μωρά μου είναι τόσο τζέντελμεν και καλοί που που πρέπει να έκανα κάτι σωστό»  συνέχισε ενώ την βλέπουμε να ποζάρει χαμογελαστή και περήφανη ανάμεσα στους δύο νεαρούς.

 

Η Spears αποκάλυψε ότι τα δύο αγόρια της επέτρεψαν να ανεβάσει μία φωτογραφία τους. «Δεν έχω δημοσιεύσει φωτογραφίες τους εδώ και αρκετό καιρό, γιατί είναι στην ηλικία που θέλουν να εκφράσουν τις δικές τους ταυτότητες και το καταλαβαίνω πλήρως».

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.