Britney Spears: Σκέφτεται να δώσει συνέντευξη στην Oprah

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Oprah Winfrey με τους Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, πηγές κοντά στην Britney Spears αναφέρουν ότι εξετάζει τη δική της συνέντευξη με την Oprah.

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη της Oprah Winfrey με τους Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, πηγές κοντά στην Britney Spears αναφέρουν ότι εξετάζει τη δική της συνέντευξη με την Oprah.

Η Entertainment Tonight αναφέρει ότι η έκταση της υποστήριξης που προέκυψε μετά το ντοκιμαντέρ των New York Times «Framing Britney Spears» έδωσε στην τραγουδίστρια την εμπιστοσύνη ότι οι θαυμαστές της θέλουν να την ακούσουν.

Η πηγή σημείωσε ότι αν και η Spears μισεί τις συνεντεύξεις, αισθάνεται ότι η Oprah θα ήταν το τέλειο άτομο για να μιλήσει. Αν και τίποτα δεν βρίσκεται ακόμα στα σχέδια, η «πριγκίπισσα της ποπ» είναι έτοιμη να αναλάβει τον έλεγχο της ιστορίας της.

«Η Britney σκέφτηκε να μιλήσει για το παρελθόν της, κυρίως επειδή δεν αισθάνεται ότι οι άλλοι πρέπει να πουν την ιστορία της», ανέφερε μια πηγή. «Μισούσε πάντα να κάνει συνεντεύξεις, αλλά αν κάνει ποτέ αυτό το βήμα, η Oprah θα ήταν πιθανότατα η πρώτη της επιλογή. Σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει σχέδιο για να κάνει μια συνέντευξη, αλλά όταν το κάνει, θα υπάρξουν βήματα που η Britney θα χρειαστεί να πάρει πριν μιλήσει».

Η πηγή πρόσθεσε ότι τα Tweets και τα σχόλια από πρόσωπα όπως η Miley Cyrus, η Kim Kardashian και ο John Mayer έχουν κάνει την Spears πιο ευτυχισμένη από ό, τι ήταν εδώ και πολύ καιρό. Αγαπά τους θαυμαστές της, προσθέτει η πηγή και η έκρηξη υποστήριξης που ήρθε μετά το ντοκιμαντέρ της έδειξε ότι εξακολουθεί να έχει ένα πιστό κοινό που συνεχίζει να την υποστηρίζει.

«Αν και δεν μπόρεσε να κάνει αλλαγές στην υπόθεση με τον πατέρα της, έλαβε εκατομμύρια μηνύματα από θαυμαστές στα κοινωνικά μέσα και αισθάνεται πολύ πιο κατανοητή».

Η επόμενη ακρόαση για την επιτήρηση από τον πατέρα της είναι στις 27 Απριλίου. Η ET σημειώνει ότι ο δικηγόρος της, ο Samuel Ingham, προτρέπει τον δικαστή να διορίσει την Jodi Montgomery ως μόνιμη επιτηρήτρια της Spears.

Η Montgomery είναι επαγγελματίας επιτηρήτρια και το 2019 ανέλαβε προσωρινά τα καθήκοντα για την Britney Spears, όταν ο πατέρας της, Jamie, αποχώρησε για λίγο από το ρόλο, επικαλούμενος λόγους υγείας.

Δείτε ακόμη:

Οι 20 διάσημες που ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στο Instagram

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.