Πρίγκιπας William: Το χόμπι που «μοιράζονται» τα παιδιά του με τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας William, σύμφωνα με πηγές, είναι πολύ «ενθουσιασμένος» που τα δύο του μεγαλύτερα παιδιά, ο George και η Charlotte μοιράζονται την αγάπη τους για την ιππασία με την προ-γιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας William, σύμφωνα με πηγές, είναι πολύ «ενθουσιασμένος» που τα δύο του μεγαλύτερα παιδιά, ο George και η Charlotte μοιράζονται την αγάπη τους για την ιππασία με την προ-γιαγιά τους, βασίλισσα Ελισάβετ.

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα συμμετέχουν σε μια μακρά παράδοση της βασιλικής οικογένειας: Την ιππασία!

Τα βασιλικά αδέλφια έχουν ακονίσει τις ικανότητές τους σε αυτό το χόμπι, κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρίγκιπας William είναι «ενθουσιασμένος» που τα παιδιά του ενδιαφέρονται να μάθουν να ιππεύουν άλογα, σύμφωνα με τους The Times στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Ο George, 7 ετών, σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε μαθήματα από τότε που ήταν 4 ετών, ενώ η 5χρονη Charlotte πάντα «γοητευόταν από τα άλογα». 

Καθώς παρευρέθηκε σε μια εκδήλωση για να συναντήσει και να τιμήσει τους Βρετανούς Ολυμπιονίκες στο Ανάκτορο του Buckingham τον Οκτώβριο του 2016, η Κέιτ αποκάλυψε ότι η Charlotte, τότε 1 ετών, είχε αναπτύξει μια αγάπη για τα άλογα - όπως και η γιαγιά της, η Βασίλισσα Ελισάβετ.

Η Kate τόνισε ότι «η Charlotte έχει αυτό το πάθος για τα άλογα και παρόλο που δεν το αντηχεί, θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να το ενθαρρύνει».

Η Βασίλισσα Ελισάβετ έλαβε το πρώτο της πόνι Shetland στα 4α γενέθλιά της και η αγάπη της για τα άλογα συνεχίστηκε καθ 'όλη τη ζωή της, όπως αυτή παρουσιάζεται μάλιστα και στη διάσημη σειρά του Netflix, The Crown.

Στα 94 χρόνια, εξακολουθεί να είναι δεινή αναβάτης και εκτροφέας. Η μονάρχης παρευρίσκεται επίσης στο Windsor Horse Show κάθε χρόνο και είναι γνωστό ότι είναι αρκετά ενθουσιώδης όταν παρακολουθεί ιπποδρομίες, συμπεριλαμβανομένου του Royal Ascot.

Η κόρη της Βασίλισσας, η πριγκίπισσα Anne και η εγγονή της, η Zara Tindall, μοιράζονται επίσης το πάθος της. 

Η Anne έγινε η πρώτη βασιλική που αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όταν έκανε ιππασία σε ένα τριήμερο γεγονός στους Αγώνες του 1976 στο Μόντρεαλ.

Ακολουθώντας τα χνάρια της, η κόρη της, Zara, αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012 και κέρδισε ένα ασημένιο μετάλλιο ως μέλος της Ομάδας Εκδηλώσεων της Μεγάλης Βρετανίας.

Η βασίλισσα Ελισάβετ εντοπίστηκε τελευταία φορά στη σέλα τον Δεκέμβριο του 2020, καθώς είχε βγει για μια βόλτα πάνω στο άλογο στο Κάστρο του Windsor δίπλα στον επικεφαλής φροντιστή της, τον Terry Pendry.

Η ιππασία είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους η Βασίλισσα παρέμεινε απασχολημένη κατά τη διάρκεια της απομόνωσης με τον σύζυγό της πρίγκιπα Philip, 99 ετών, σε όλη την πανδημία του κορωνοϊού.

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.