Serena Williams: «Η Meghan Markle είναι ο ορισμός της δύναμης»

Η Serena Williams χαρακτήρισε την στενή της φίλη Meghan Markle «το πιο δυνατό άτομο» που γνωρίζει, σε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Shine Series του Stuart Weitzman στο YouTube.

Η Serena Williams χαρακτήρισε την στενή της φίλη Meghan Markle «το πιο δυνατό άτομο» που γνωρίζει, σε μια νέα συνέντευξη στην εκπομπή Shine Series του Stuart Weitzman στο YouTube.

Η Serena Williams υπήρξε από καιρό μια από τους πιο ένθερμους υπερασπιστές της Meghan Markle, καθ 'όλη τη διάρκεια της ρατσιστικής κακοποίησης και της παρενόχλησης που αντιμετώπισε. 

Η Williams έγραψε μια επιστολή υποστήριξης για τη Δούκισσα του Sussex μετά την ειλικρινή της συνέντευξη με την Oprah Winfrey, στην οποία μοιράστηκε τον ρατσισμό που έλαβε από τη βασιλική οικογένεια και τα μέσα ενημέρωσης, την έλλειψη υποστήριξης και τους αγώνες της ψυχικής υγείας. 

Και στην πρεμιέρα του Stuart Weitzman στο YouTube της νέας σειράς Shine Series, ο «θρύλος» του τένις επανέλαβε την υποστήριξή της για τη φίλη της, αποκαλώντας τη Meghan «την επιτομή της δύναμης».

Η Williams, παγκόσμια εκπρόσωπος του Stuart Weitzman, μίλησε με την επικεφαλής μάρκετινγκ Behnaz Ghahramani για τη σειρά του YouTube, η οποία περιλαμβάνει «συνομιλίες με προσωπικότητες που εμπνέουν».

Αντανακλώντας τη φιλία της με τη Δούκισσα, η Serena είπε: «Η Meghan είναι υπέροχο άτομο και νομίζω ότι είναι η επιτομή της δύναμης, της εμπιστοσύνης, της ανιδιοτέλειας και η επιτομή όλων όσων έχει περάσει».

«Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο, και μπορείτε να δείτε από τη συνέντευξη ότι δεν ήταν εύκολο. Αλλά είχε τόση ηρεμία και είχε ακόμα τόσο υψηλό επίπεδο», συνέχισε.

«Πιστεύω ότι είναι το ισχυρότερο άτομο που ξέρω. Δεν ξέρω κανέναν άλλο που θα μπορούσε να χειριστεί τα πάντα σε τόσο παγκόσμια κλίμακα. Λεπτό προς λεπτό είχε να αντιμετωπίσει έναν καινούριο ψεύτικο ισχυρισμό για εκείνη», είπε.

Σκεπτόμενη την επιστολή υποστήριξης που μοιράστηκε μετά τη συνέντευξη του βασιλικού ζευγαριού με την Winfrey, στην οποία επαίνεσε την «ανιδιοτελή φίλη της» και καταδίκασε τους σεξουαλικούς και ρατσιστικούς θεσμούς και τα μέσα ενημέρωσης, η Williams σχολίασε:

«Νομίζω ότι ήταν σημαντικό για μένα να μιλήσω γιατί κουράστηκα να κάθομαι και να βλέπω όλη αυτή την αρνητικότητα που δεν είναι αλήθεια».

Μίλησε επίσης για την υποστήριξη άλλων γυναικών και για τα μαθήματα που ελπίζει να διδάξει στην κόρη της, την Olympia. 

«Ανταγωνίζομαι τις γυναίκες όλη την ώρα. Μπορούμε να βγάλουμε δόντια και νύχια, αλλά δεν σημαίνει ότι έχουμε οτιδήποτε εναντίον της αλληνής», είπε. «Τις υποστηρίζω πραγματικά και θέλω το καλύτερο για αυτές».

«Ελπίζω πραγματικά να εμπνεύσω την κόρη μου και την επόμενη γενιά κοριτσιών να πιστέψουν ότι όλα είναι δυνατά. Και, κυρίως, να πιστεύουν στον εαυτό τους», είπε η Serena.

Δείτε ακόμη:

9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι τα κορίτσια μπορούν να είναι πριγκίπισσες και αθλήτριες ταυτόχρονα 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.