Πρίγκιπας Χάρι και Meghan Markle: Αυτό είναι το μέλος της Βασιλικής οικογένειας που λέγεται ότι έκανε το ρατσιστικό σχόλιο

Η αμφιλεγόμενη Βρετανή κοσμική και συγγραφέας βασιλικών βιογραφιών Lady Colin Campbell ισχυρίστηκε ότι η Πριγκίπισσα Άννα είναι το ανώνυμο μέλος της Βασιλικής οικογένειας που έκανε το ρατσιστικό σχόλιο για το μωρό του Πρίγκιπα Χάρι και της Meghan Markle, όπως εκείνοι ισχυρίστηκαν στην εκρηκτική συνέντευξή τους στην Oprah.

Η Campbell ωστόσο επιμένει ότι στην πραγματικότητα έγινε μία παρεξήγηση και ότι η Πριγκίπισσα είχε αντ 'αυτού εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το αν ο Meghan ήταν κατάλληλη για τη Βασιλική οικογένεια.

Τόσο ο Χάρι όσο και ο Meghan ισχυρίστηκαν στην συνέντευξή τους ότι ένα μέλος της Bασιλικής οικογένειας, του οποίου το όνομα δεν ήθελαν να αποκαλύψουν, είχε εκφράσει ανησυχίες για το πόσο σκούρο μπορεί να είναι το δέρμα του μωρού τους, λίγο καιρό πριν γεννηθεί ο Archie. Ήταν μια αποκάλυψη που άφησε την Oprah  και τους θεατές σε όλο τον κόσμο σοκαρισμένους.

Η Campbell μίλησε γι’αυτό σε ένα βίντεο στο κανάλι της στο ο YouTube. 

«Η πριγκίπισσα Άννα ήξερε απολύτως τι ήταν η Meghan από την αρχή. Παρακολούθησε τη σχέση με αυξανόμενο τρόμο, γιατί όσο περισσότερο την γνώριζε, τόσο περισσότερο έβλεπε ότι κάτω την γοητεία της κρυβόταν ένα αδίστακτο και χειριστικό άτομο», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Συνέχισε λέγοντας ότι η Πριγκίπισσα Άννα αντιτάχθηκε στη σχέση του ανιψιού της με τη Meghan λόγω της συμπεριφοράς και του χαρακτήρα της, την οποία ο Χάρι ερμήνευσε ως ανησυχία για τη φυλή της. 

«Δεν υπήρχαν ανησυχίες για το χρώμα της Meghan. Η πριγκίπισσα Άννα δικαίως ανησυχούσε ότι αν ο γάμος προχωρούσε και υπήρχαν παιδιά, θα υπήρχαν τεράστια προβλήματα. Όχι λόγω του χρώματος της, αλλά λόγω της αδυναμίας αποφασιστικότητας από πλευράς της να εκτιμήσει τις πολιτισμικές διαφορές και να σεβαστεί το θεσμικό όργανο το οποίο θα παντρευτεί.».  .

Ταυτόχρονα η Βασιλική οικογένεια έχει δηλώσει ότι θα ασχοληθεί με τα ζητήματα που τέθηκαν στη συνέντευξη του Χάρι και της Meghan ιδιωτικά, ότι όλη η οικογένεια είναι λυπημένη που μαθαίνει την πλήρη έκταση των προβλημάτων των τελευταίων ετών για τον Χάρι και την Meghan και ότι οι δυο τους μαζί με τον Archie θα είναι πάντα αγαπημένα μέλη της οικογένειας.

Δείτε ακόμα:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.