Πριγκίπισσα Eugenie: Η νέα ανοιξιάτικη φωτογραφία με το 2 μηνών μωρό της

Η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία από το Frogmore Cottage, όπου εκείνη, ο σύζυγος της και το 2 μηνών παιδί τους διαμένουν και απολαμβάνουν την Άνοιξη.

Η πριγκίπισσα Eugenie μοιράστηκε μια νέα φωτογραφία από το Frogmore Cottage, όπου εκείνη, ο σύζυγός της και το 2 μηνών μωρό τους διαμένουν και απολαμβάνουν την Άνοιξη.

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε μια νέα οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram τη Δευτέρα, για τους εορτασμούς του Πάσχα.

Στέκεται κάτω από ένα ανθισμένο δέντρο με τον σύζυγό της, Jack Brooksbank και τον νεογέννητο γιο τους, τον August, ο οποίος γεννήθηκε στις 9 Φεβρουαρίου.

«Εύχομαι σε όλους ένα καλό Πάσχα 🌼🐣🌼 και μια ανθισμένη Άνοιξη», η 31χρονη Eugenie, έγραψε στη φωτογραφία.

Η πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack συνηθίζουν τη ζωή ως οικογένεια τριών κοντά στους παππούδες της στο Frogmore Cottage, το πρώην σπίτι του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Windsor. Οι Sussex δάνεισαν στην Eugenie το σπίτι τους, το οποίο βρίσκεται κοντά στο Κάστρο του Windsor, όπου η βασίλισσα Ελισάβετ και ο Φίλιππος διαμένουν για την πανδημία.

Λίγο μετά τη γέννηση του August, η Eugenie παρουσίασε το αγοράκι της στον κόσμο με μια σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου παρουσίαζε φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στην αυλή του ζευγαριού.

«Θέλαμε να σας παρουσιάσουμε τον August Philip Hawke Brooksbank», έγραψε η νέα μαμά. «Σας ευχαριστώ για τα τόσο υπέροχα μηνύματα. Οι καρδιές μας είναι γεμάτες αγάπη για αυτόν το μικρό πλάσμα, τα λόγια δεν μπορούν να εκφραστούν. Είμαστε ενθουσιασμένοι που μπορούμε να μοιραστούμε αυτές τις φωτογραφίες μαζί σας».

Η πριγκίπισσα Eugenie γιόρτασε επίσης την πρώτη της Ημέρα της Μητέρας στο Ηνωμένο Βασίλειο τον περασμένο μήνα με μια φωτογραφία του Αυγούστου που βρισκόταν σε ένα λιβάδι με λουλούδια.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που είμαι η μητέρα του August, και όπως βλέπετε, απολαμβάνω την πρώτη μου Ημέρα της Μητέρας», έγραψε.

Η Eugenie σηματοδότησε επίσης τα 31α γενέθλιά της με μια οικογενειακή φωτογραφία, γράφοντας ότι «πήρε το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει».

Ο August φορούσε ένα λευκό πλεκτό πουλόβερ που είναι κεντημένο με το όνομά του σε μπλε χρώμα, ενώ σε μια δεύτερη φωτογραφία, κοιτάζει απευθείας στην κάμερα καθώς είναι κουλουριασμένος στον ώμο του μπαμπά του.

Δείτε ακόμη:

9 ασυνήθιστες παραδόσεις για τα μωρά της βασιλικής οικογένειας που δεν γνωρίζαμε πως υπάρχουν 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.