Πρίγκιπας Φίλιππος-Βασίλισσα Ελισάβετ: Περικυκλωμένοι από τα 7 δισέγγονά τους σε νέα τρυφερή φωτογραφία

Η τρυφερή φωτογραφία δείχνει τη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο να περιβάλλονται από τα επτά δισέγγονά τους στο Κάστρο Balmoral το 2018.

Η τρυφερή φωτογραφία δείχνει τη βασίλισσα Ελισάβετ και τον πρίγκιπα Φίλιππο να περιβάλλονται από τα επτά δισέγγονά τους στο Κάστρο Balmoral το 2018.

Ο θάνατος του πρίγκιπα Φιλίππου την προηγούμενη βδομάδα, άφησε ένα μεγάλο κενό στη βρετανική μοναρχία και όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αποφέρουν φόρο τιμής σε εκείνον, δημοσιεύοντας δηλώσεις και φωτογραφίες. Η κηδεία του 99χρόνου Δούκα του Εδιμβούργου θα πραγματοποιηθεί στο Κάστρο του Windsor το Σαββατοκύριακο σε μια ιδιωτική τελετή.

Περιλαμβάνουν και μια εικόνα που τράβηξε η Kate Middleton, της Βασίλισσας και του πρίγκιπα Φιλίππου που είναι μαζί με τα επτά από τα 10 δισέγγονά τους.

Η προηγουμένως αδημοσίευτη φωτογραφία δείχνει τον πρίγκιπα Louis στην αγκαλιά της Βασίλισσας, μια πολύ σπάνια εικόνα, αφού δεν συνηθίζει να κρατά τα δισέγγονά της δημοσίως.

Τα άλλα δύο παιδιά του πρίγκιπα William κα της Kate Middleton, ο πρίγκιπα George και η πριγκίπισσα Charlotte βρίσκονται και στις δύο πλευρές της μονάρχη.

Οι κόρες του Peter Phillips, η Savannah και η Isla, είναι κοντά στον προ-παππού τους και στο άλλο άκρο του καναπέ είναι τα παιδιά της Zara και του Mike Tindall, η Lena, που βρίσκεται στην αγκαλιά της ξαδέλφη της, Isla, - και η Mia.

Ακόμη, ο πρίγκιπας Κάρολος μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία με τον εκλιπόντα πατέρα του, που και οι δυο τους είναι πάνω σε άσπρα άλογα και παίζουν πόλο, ένα κοινό αγαπημένο τους άθλημα. Η φωτογραφία αναφέρει: 

«Σήμερα, τα μέλη της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται φωτογραφίες του Δούκα του Εδιμβούργου και τον θυμούνται ως πατέρα, παππού και προ-παππού».

Δείτε ακόμη:

Οι πιο όμορφες στιγμές του πρίγκιπα Φίλιππου και της βασίλισσας Ελισάβετ

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.