Matthew McConaughey: Μιλάει για πρώτη φορά για την βοήθεια της συζύγου του στη καριέρα του

Matthew McConaughey: Μιλάει για πρώτη φορά για τη βοήθεια της συζύγου του στη καριέρα του

O Matthew McConaughey μάς συστήθηκε ως πρωταγωνιστής των ρομαντικών κομεντί και η αλήθεια είναι ότι τον αγαπήσαμε τόσο για το ταλέντο του όσο και για τη γοητεία του. Ο ίδιος μέσα από την τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό AARP, έκανε μία αναδρομή στη καριέρα του και μίλησε για το πόσο καθοριστική ήταν η βοήθεια της συζύγου του, Camila για να φτάσει εδώ που είναι σήμερα.

Ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός για την ερμηνεία του στην ταινία "Dallas Buyers Club", εξήγησε πώς κατάφερε να ρισκάρει για να αλλάξει την πορεία της καριέρας του. Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Ζούσα μια επιτυχημένη ζωή ως ηθοποιός. Ήμουν ο άνθρωπος για τις ρομαντικές κομεντί. Μου άρεσε να παίζω σε αυτές. Και πλήρωναν καλά. Όμως θυμάμαι να παρατηρώ εκείνη την περίοδο της ζωής μου ότι αποκτούσε περισσότερο βάθος. Είχα βρει τον έρωτα της ζωής μου, την Camila. Είχαμε ένα νεογέννητο μωρό. Ένιωθα περισσότερη χαρά και περισσότερη λύπη".

O Matthew McConaughey άρχισε να καταλαβαίνει ότι ήθελε κάτι παραπάνω από τις ταινίες που συμμετείχε και τους ρόλους αλλά δεν είχε τις ανάλογες προτάσεις. Η σύζυγός του, όμως, Camila, του στάθηκε και του έδωσε μία συμβουλή που τον βοήθησε να μπει στον σωστό δρόμο.

 "Ήταν τρομακτικό. Αλλά η Camila είπε: "Αν πρέπει να το κάνουμε, θα το κάνουμε σωστά. Έτσι απουσίασα πολύ καιρό από το Hollywood. Έλεγα όχι σε σενάρια κομεντί που μου πρότειναν. Απέρριψα ακόμη και μία ταινία με αμοιβή 14,5 εκατομμύρια". Έπειτα από αυτή την απουσία, ξεκίνησαν να του γίνονται οι προτάσεις που τόσο επιθυμούσε και μία από αυτές τού χάρισε το πρώτο Oscar στην καριέρα του. 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.