Brooke Shields: Η κόρη της φόρεσε το iconic φόρεμα της μαμάς της από τις Χρυσές Σφαίρες του ΄98

Η κόρη της Brooke Shields με το iconic φόρεμα της μητέρας της από το 1998

Όλοι θυμόμαστε την Brooke Shields. H 56χρονη σήμερα σταρ μεσουράνησε στα 90s αρχικά ως ηθοποιός και στη συνέχεια ως μοντέλο. Σήμερα παραμένει το ίδιο λαμπερή και εντυπωσιακή ενώ έχει κερδίσει επάξια τον χαρακτηρισμό iconic.

Και πράγματι ορισμένες από τις εμφανίσεις της είναι εμβληματικές. Mία από αυτές, οι αξέχαστες στιγμές όταν το μοντέλο και ηθοποιός ήταν υποψήφια για  Χρυσή Σφαίρα το 1998. Φορούσε ένα glam κόκκινο στράπλες φόρεμα και ασορτί  πασμίνα, βγαλμένο από ταινία του παλιού Hollywood. To look συμπλήρωναν βαγκ και κόκκινο κραγιόν.

Το Σάββατο, η Shields μοιράστηκε μια φωτογραφία της κόρης της, Rowan Francis Henchy, η οποία φορούσε το ίδιο ακριβώς φόρεμα στον χορό της αποφοίτησης της. Η νεαρή κρατούσε μαύρη μίνι bag, ενώ επέλεξε να μην φορέσει το ίδιο σάλι και κράτησε την εμφάνιση πιο «προσγειωμένη», ωστόσο εξίσου κομψή.

«Σκεφτόμουν ότι ήταν μια ξεχωριστή βραδιά όταν ήμουν υποψήφια για Χρυσή Σφαίρα και φορούσα αυτό το φόρεμα το 1998, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να με προετοιμάσει να δω την κόρη μου να το φοράει στον χορό της», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας. «Υπερήφανη μαμά». Η Shields έχει δύο κόρες, τη Rowan, 18  ετών και την Grier Hammond Henchy, 15 ετών, με τον σύζυγό της και σεναριογράφο, Chris Henchy.

Το θρυλικό μοντέλο των 90s μίλησε στο People το 2019 για το πώς πέρασε στις κόρες της το μήνυμα του body positivity.

«Το σώμα τους είναι τόσο σημαντικό για εκείνες», δήλωσε τότε στο People.«Ό, τι λέει κανείς στα παιδιά του ακούγεται, οπότε πρέπει να είστε προσεκτικοί πώς λέτε ό, τι κι αν λέτε, ειδικά στα κορίτσια».

«Είναι πολύ πιο ώριμες από ό, τι ήμουν εγώ στην ηλικία τους, είπε στην Porter το 2018. «Πολύ πιο σίγουρες για το σώμα τους. Έχουν το ίδια πείσμα και δύναμη με εμένα, αλλά είναι πιο καλά προσαρμοσμένες. Ζηλεύω το γεγονός αυτό. Αλλά, φυσικά, το δημιούργησα». 

Δείτε ακόμη: Celebrities: Ζευγάρια στη ζωή και στη σκηνή

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.