Emma Stone: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύζυγο της Dave McCary

Η Emma Stone και ο σύζυγός της Dave McCary έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί και πόζαραν  για φωτογραφίες με το ίδιο πουκάμισο.

Η Emma Stone και ο σύζυγός της, Dave McCary έκαναν μια σπάνια δημόσια εμφάνιση μαζί και πόζαραν για φωτογραφίες με το ίδιο πουκάμισο. Έκαναν μια σπάνια κοινή δημόσια εμφάνιση και πόζαραν για φωτογραφίες με το ίδιο πουκάμισο.

Το ζευγάρι παρακολούθησε το παιχνίδι των San Diego Padres το βράδυ της Τρίτης και βγήκε φωτογραφίες με τον Mark Grant, τηλεοπτικό αναλυτή των Padres και τον Don Orsillo, speaker τηλεοπτικών αγώνων. Και οι δύο φορούσαν την ίδια φανέλα των Padres, με τη Stone να έχει αφήσει επιμελώς ατημέλητα τα κυματιστά μακριά μαλλιά της και να έχει δέσει μία μωβ μπλούζα στη μέση της. 

Η Stone και ο McCary, που είναι σκηνοθέτης του Saturday Night Live, αρραβωνιάστηκαν τον Δεκέμβριο του 2019 και παντρεύτηκαν αθόρυβα σε μια μυστική τελετή πέρυσι. Τον Μάρτιο του 2021, καλωσόρισαν και το πρώτο τους παιδί.

«Η Emma και ο Dave έχουν έναν υπέροχο γάμο και ήθελαν ένα παιδί. Είναι ένα πολύ γειωμένο και χαμηλών τόνων ζευγάρι και ήταν έτοιμοι και οι δύο για μια οικογένεια. Η Stone έχει πάντα ένα τεράστιο χαμόγελο όταν είναι με τον Dave. Μπορεί να είναι μία επαγγελματίας που ζει και αναπνέει για τη δουλειά της, αλλά αν κάποιος μπορεί να τα καταφέρει εξίσου καλά και στην επαγγελματική και στην προσωπική ζωή του, είναι η Emma. Είναι ένα ταλαντούχο άτομο από κάθε άποψη», ανέφερε μια πηγή στο People εκείνη την εποχή.

Δείτε ακόμη: Τα 7 τελευταία looks της Emma Stone που μας εντυπωσίασαν!

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.