Taylor Hill: Ο άγγελος της Victoria's Secret δέχθηκε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου

Taylor Hill: Ο άγγελος της Victoria's Secret δέχθηκε την πιο ρομαντική πρόταση γάμου

Το διάσημο μοντέλο της Victoria's Secret, Taylor Hill, κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή καθώς είπε το& "ναι" στον Daniel Fryer, με τον οποίο είναι μαζί από τον Φεβρουάριο του 2020. Το λαμπερό μοντέλο δέχθηκε πρόταση γάμου και το αποκάλυψε με μια ανάρτηση στο Instagram.

H ίδια φαίνεται ότι διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή της και μέσα από την γλυκιά ανάρτηση μπορούμε να καταλάβουμε πόσο χαρούμενη είναι! Η ανάρτηση της περιλαμβάνει τρία στιγμιότυπα από τη τρυφερή στιγμή που δέχεται την πρόταση γάμου.

Στη πρώτη δείχνει τον σύντροφό της να γονατίζει και να της προσφέρει το δαχτυλίδι, το δεύτερο δείχνει το διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων και το τρίτο το ευτυχισμένο ζευγάρι αγκαλιασμένο και χαρούμενο. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε:  

"Ο καλύτερος φίλος μου, η αδελφή ψυχή μου, θα σ' αγαπώ για πάντα", και πρόσθεσε και την ημερομηνία που έγινε η πρόταση 25/06/21.

 

Φωτογραφία: Splash Ideal Images

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.