Η γυμνή αλήθεια της Heidi Klum στα 48 της δεν έχει τίποτα το σεξουαλικό παρά μόνο την ομορφιά του γυναικείου σώματος

Δίπλα από τον ορισμό της θηλυκότητας, κυριαρχεί το όνομά της. Ο λόγος για τη Heidi Klum, η οποία σε κάθε της φωτογράφιση είναι το ίδιο σέξι και εντυπωσιακή, αποδεικνύοντας πως τα 48 είναι μόνο ένας αριθμός. 

Η πρόσφατη φωτογραφία που ανέβασε η star στο Instagram και τράβηξε ο σύζυγός της, Tom Kaulitz έριξε το Instagram αφού η ίδια κάθεται γυμνή στον καναπέ επάνω σε μια πετσέτα, φορώντας μόνο τα γυαλιά ηλίου της. Η ασπρόμαυρη λήψη έγινε αμέσως viral, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο σαγηνεύει τους θαυμαστές της καθώς έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλά εντυπωσιακά εξώφυλλα και έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις επάνω στο κόκκινο χαλί. Η Klum και ο Kaulitz παντρεύτηκαν το 2019 και φαίνεται πως διανύουν την καλύτερη κοινή περίοδο της ζωής τους αφού περνούν πολλές χαλαρωτικές στιγμές μαζί. 

Η star από το 2005 μέχρι το 2014, ήταν παντρεμένη με τον τραγουδιστή Seal ενώ από το 1997 μέχρι το 2002 με τον hairstylist, Ric Pipino. Μαζί με τον Seal έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, τις κόρες Leni, 17 χρονών, και Lou, 11 χρονών, και δύο γιους, τον 15χρονο Henry και τον 14χρονο Johan. 

Δείτε ακόμη: Τα τατουάζ των celebrities

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS