Amal Clooney: Στην Ιταλία με τον σύζυγό της και το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα

H Amal Clooney φόρεσε το απόλυτο καλοκαιρινό φόρεμα

Ο George Clooney και η σύζυγός του Amal Clooney βρέθηκαν στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη λίμνη Κόμο. Εκεί ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε σκάφος μαζί με τα αδέρφια της Amal και φίλους ντυμένους επίσημα και όπως πάντα πολύ κομψά. Το ζευγάρι έφτασε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου Grand Tremezzo, με την Amal να μαγνητίζει τα βλέμματα με το elegance της.

Η 43χρονη Amal φορούσε ένα λευκό, ασύμμετρο φόρεμα, με σούρα στο πλάι και βολάν στο τελείωμα. Το αμάνικο σχέδιο αποκάλυπτε τα καλλίγραμμα χέρια της και την κρατούσε δροσερή. Το φόρεμα έχει την υπογραφή Giambatista Valli και ανήκει στην συλλογή Resort 2022 του διάσημου οίκου.

Το συνδύασε με ψηλοτάκουνα πέδιλα και μια clutch bag. Τα μακριά μαλλιά της έπεφταν στους ώμους σε signature βαγκ που αγαπά. Ο George Clooney, φορούσε γκρι κοστούμι με λευκό πουκάμισο. 

 

 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2014 και έχει αποκτήσει τα δίδυμα τα οποία σήμερα είναι τεσσάρων ετών, την Ella και τον Alexander, κάνει περιορισμένες δημόσιες εμφανίσεις και κρατούν χαμηλό προφίλ. Σε αντίθεση με το στιλ της Amal που γίνεται κάθε φορά talk of the town.

Δείτε ακόμη: Giambatista Valli Haute Couture S/S 2021

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.