H Kim Basinger νοσταλγεί τις μέρες που διαφήμιζε κραγιόν στην τηλεόραση

H Kim Basinger νοσταλγεί όταν διαφήμιζε κραγιόν στην τηλεόραση

H αγαπημένη ηθοποιός του Hollywwod, Kim Basinger, νοσταλγεί το παρελθόν και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video που μας γυρίζει πίσω.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Β´ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία του 1997, "Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό", μοιράστηκε ένα video με τους  θαυμαστές της από την εποχή που ήταν μοντέλο και πρωταγωνιστούσε σε διαφημιστικά της τηλεόρασης. 

H ίδια ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο και μάλιστα στην αρχή της πορείας της έκανε αρκετά διαφημιστικά σποτ ενώ η πρώτη της δουλειά ως μοντέλο ήταν για διαφήμιση σαμπουάν το 1969 και της έδωσε την ευκαιρία να υπογράψει ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Ford. 

Η Basinger κατάφερε μόλις στα 20 της να θεωρείται ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα στο Hollywood και εμφανιζόταν στα εξώφυλλα των πιο διάσημων περιοδικών. Ένα από αυτά τα διαφημιστικά θυμήθηκε η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε και μάλιστα διαφήμιζε ένα κραγιόν της Maybelline με το δικό της μοναδικό τρόπο. 

Δείτε το βίντεο:

Δείτε ακόμη:

Τα διασημότερα μοντέλα των '60s

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.