Style Icon, ετών 13: Η Victoria Beckham το είχε από πάντα

Victoria Beckham: Style Icon, ετών 13

Victoria Beckham είναι ένα από τις γυναίκες που ξεχωρίζουμε τα τελευταία χρόνια για την κομψοτητά τους και το μοναδικό τους στιλ. H διάσημη σχεδιάστρια και πρώην μέλος των Spice Girls με αφορμή την Διεθνή Μέρα Σκύλων ανέβασε στο Instagram της δύο φωτογραφίες της από την εφηβεία της και η αλήθεια είναι ότι θα θέλαμε να δούμε ποιο ήταν το στιλ της σε αυτή την τρυφερή ηλικία!

Η ίδια ποζάρει στα 13 της με το σκυλάκι της, την Bambi. Στην πρώτη φωτογραφία, η μικρή Victoria φοράει μαλλιά της τα stylish hair clips της εποχής που φέτος μάλιστα είναι ένα από τα hot trends. Στη λεζάντα έγραψε: 

"Κάποιες ρετρό στιγμές για την Διεθνή Ημέρα Σκύλων. Σε ηλικία 13 ετών με την Bambi φορώντας banana clips (έχουν επιστρέψει σωστά; Πάντα ήμουν trendsetter;)"

Στη δεύτερη φωτογραφία κρατά από το λουράκι τρία σκυλιά γράφοντας "Θα πήγαινα στο Crufts (δηλαδή στη διεθνή έκθεση σκύλων) αλλά οι Spice Girls μπήκαν στη μέση”.

Η Victoria φαίνεται λάτρευε από μικρό παιδί να "παίζει" με το στιλ της και τίποτα δεν είναι τυχαίο!

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.