Όταν ο Elton John έκανε τους Metallica να κλάψουν

Όταν ο Elton John έκανε τους Metallica να κλάψουν

Ο Elton John συγκίνησε τον τραγουδιστή των Metallica, James Hetfield αφού αποκάλεσε το τραγούδι του συγκροτήματος Nothing Else Matters ως "ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχουν γραφτεί ποτέ". 

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην εκπομπή "The Howard Stern Show", για να προωθήσει ο Hetfield το νέο του άλμπουμ "The Metallica Blacklist". Μαζί τους ήταν η Miley Cyrus, ο John, ο Yo-Yo Ma, ο Robert Trujillo, ο ντράμερ των Red Hot Chili Peppers, Chad Smith. Όλοι τους συμμετείχαν στην προώθηση του νέου album και έκαναν μία μοναδική συνεργασία. 

Ο Elton John όταν πήρε το λόγο για να μιλήσει ξάφνιασε τον James Hetfield λέγοντας χαρακτηριστικά: "Είναι ένα τραγούδι που δεν παλιώνει ποτέ. Παίζοντας σε αυτό το κομμάτι, δεν μπορούσα να περιμένω. Η δομή της χορδής, οι μελωδίες, ο χρόνος, τα έχει όλα".

Συνέχισε λέγοντας: «Οι Metallica είναι πιθανώς η κρέμα de la crème όλων των συγκροτημάτων. Δεν μπορούμε να το ορίσουμε πραγματικά. Δεν είναι ένα heavy metal συγκρότημα. Είναι ένα μουσικό συγκρότημα. Τα τραγούδια τους δεν είναι μόνο heavy metal. Είναι όμορφα τραγούδια. Αυτό είναι ένα τόσο μελωδικό τραγούδι - είναι πραγματικά υπέροχο ».

Ο Hetfield συγκινήθηκε πολύ και δεν μπόρεσε να το κρύψει. Μάλιστα, έβαλε το χέρι του στο πρόσωπό του και σκούπιζε διακριτικά τα δάκρυά του. 

Δείτε το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο:

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.