Ο Kanye West αρνείται να χωρίσει την Kim Kardashian: «Τα παιδιά μας θέλουν να είμαστε μαζί»

Ο Kanye West δεν αναγνωρίζει το διαζύγιο, αν δεν δει πρώτα χαρτιά και υπογραφές.

Τι κι αν η Kim Kardashian κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον περασμένο Φεβρουάριο; Στα μάτια του νόμου (και του Θεού λογικά), το ζευγάρι είναι ακόμα παντρεμένο και η Kim είναι η σύζυγος του Kanye. Τουλάχιστον έτσι την αποκάλεσε στις 4 Νοεμβρίου, στην εκπομπή Drink Champs.

Ενθυμούμενος μία στιγμή από το reality Keeping Up With the Kardashians, όπου η Kim τον βοήθησε να λύσει ένα μικρό θέμα, αναφέρθηκε σε εκείνη. «Η σύζυγός μου- επειδή ακόμα είναι σύζυγός μου- δεν έχουμε υπογράψει χαρτιά». Αν αναλόγιστούμε βεβαίως το πρόσφατο επεισόδιο SNL, που παρουσίασε η Kim και μας χάρισε έναν απολαυστικό μονόλογο που ήταν μέσα στον αυτοσαρκασμό για την ίδια, τη μητέρα αλλά και τον Kanye, θα έλεγε κανείς ότι εκείνη νιώθει πως είναι χωρισμένοι (και χωρίς τη χαρτούρα).

Ο Kanye West, που μετονομάστηκε προσφάτως σε Ye, είχε άποψη και για αυτό. «Το SNL ανάγκασε τη γυναίκα μου να πει «τον χώρισα» επειδή απλώς ήθελαν να πουν κάτι κακό. Εγώ όμως δεν έχω δει καν τα χαρτιά (λύσσα κακιά), άρα δεν είμαστε καν χωρισμένοι. Αυτό δεν είναι αστείο. Τα παιδιά μου θέλουν τους γονείς τους μαζί και θέλω κι εγώ να είμαστε μαζί».

Το ότι βέβαια η Kim Kardashian μάλλον έχει προχωρήσει και κάνει dating με τον Pete Davidson και εκείνος είχε μία σύντομη σχέση με την Irina Shayk έκτοτε, μάλλον δεν υπολογίζεται. Ούτε το τι θέλει η Kim.

Πηγή φωτογραφίας: Splashnews

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.