Το διαμέρισμα του Marilyn Manson είναι γεμάτο «αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό»

Οι καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης και βίας εναντίον του τραγουδιστή Marilyn Manson έχουν προστεθεί στη λίστα με παρόμοιες υποθέσεις, για τις οποίες κατηγορούνται και άλλοι διάσημοι, μετά την εξάπλωση του κινήματος #MeToo

Σύμφωνα με νέα έρευνα που έγινε, ανακαλύφθηκε πως το διαμέρισμα του Manson «είναι γεμάτο αίμα, σβάστικες και κομμένες φωτογραφίες από περιοδικά πορνό». Το περιοδικό Rolling Stone επικοινώνησε με 55 άτομα που γνωρίζουν καλά τις κρυφές πτυχές του Αμερικανού μουσικού, στα πλαίσια της 9μηνης έρευνας γύρω από την πολύκροτη υπόθεσή του. 

O Manson έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς, χαρακτηρίζοντάς τους ως μέρος μιας «απαίσιας διαστρέβλωσης της πραγματικότητας». Στην έρευνα του περιοδικού, ένα πρόσωπο που επισκέφθηκε το διαμέρισμα του τραγουδιστή, ισχυρίστηκε ότι «παντού υπήρχαν vaginas» και ισχύει αυτό που καταλάβατε. Άλλοι πάλι, ομολόγησαν ότι είδαν πάνω από το κρεβάτι του, τη λέξη AIDS, βαμμένη με σπρέι. 

Τα έπιπλα, τα χαλιά, οι κουρτίνες και κάθε άλλο σημείο μες στο σπίτι εικάζεται ότι είναι μαύρα, «τα οποία ο τραγουδιστής χρησιμοποιούσε για να κρύβει το φως της ημέρας που έμπαινε από τα παράθυρα», σύμφωνα με την ίδια έρευνα. Σύμφωνα με άλλη ανατριχιαστική περιγραφή: «Η θερμοκρασία που επικρατούσε στο σπίτι, ήταν ψυχρή. Εάν κάποιος έβαζε τον θερμοστάτη στους 18 βαθμούς Κελσίου, o Manson εκδήλωνε εκρήξεις οργής και κατέστρεφε έπιπλα».

Πρώην σύντροφοι του star, που συμμετείχαν στην έρευνα, χαρακτήρισαν το διαμέρισμά του ως «μαύρο ψυγείο» και «αποθηκευτικό χώρο για κρέατα». Η ηθοποιός του Game of Thrones, Esmé Bianco, που έχει καταθέσει ήδη μήνυση κατά του τραγουδιστή, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος την κυνηγούσε με τσεκούρι μέσα στο διαμέρισμά του και επαναλαμβανόμενα έπαιζε τη σκηνή από τη σειρά, που κάνει σεξ μπροστά σε καλεσμένους, για να την κάνει να νιώθει εξευτελιστικά. 

Οι δικηγόροι του Manson, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Brian Warner, έχουν καταλήξει στο γεγονός πως όσοι τον κατηγορούν, «προσπαθούν απεγνωσμένα να συνδέσουν το όνομά του με τους κατασκευασμένους λογαριασμούς που κάνουν λόγο για κακοποίηση». 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.