People's Choice Awards 2021: Τα πιο εντυπωσιακά red carpet looks

Όλες οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν στο κόκκινο χαλί των People's Choice Awards 2021

Τα βραβεία People's Choice Awards 2021 πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης και οι πιο λαμπεροί stars βρέθηκαν στο κόκκινο χαλί και όπως πάντα, έκλεψαν την παράσταση.

 

47α βραβεία του θεσμού επέστρεψαν φυσικά, μετά την ψηφιακή απονομή του 2020 εξαιτίας της πανδημίας. Η λίστα με τους καλεσμένους έφερε στον ίδιο χώρο τόσο μεγάλους αστέρες του κινηματογράφου, όσο και stars της τηλεόρασης και αυτό από μόνο του κάνει τα βραβεία αυτά ξεχωριστά.

Από στιλιστική άποψη και φέτος είδαμε σύνολα, άλλοτε κομψά και άλλοτε υπερβολικά, fancy ή ακόμα και κιτς. Τα βραβεία όμως, δεν παύουν να μας δίνουν έμπνευση για τις δικές μας formal εμφανίσεις, ιδιαίτερα τώρα, που πλησιάζουν οι γιορτές.

Από την Halle Berry με catsuit από παγιέτες, στην Scarlett Jojansson με ασπρόμαυρη δημιουργία, σημαντικές προσωπικότητες μαγνήτισαν στο red carpet. Το μόνο σίγουρο είναι ότι άνδρες και γυναίκες καλεσμένοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, φόρεσαν δημιουργίες σχεδιαστών και θέλησαν να εντυπωσιάσουν με την εικόνα και το στιλ τους.

Δείτε ποιοι το πέτυχαν στην gallery που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.