Η Shakira και ο Gerard Piqué ανακοίνωσαν επίσημα τον χωρισμό τους

Instagram/khabriye_

Είναι πλέον επίσημο

Το ζευγάρι ανακοίνωσε και επίσημα τον χωρισμό του, μετά από περίπου 12 χρόνια σχέσης και 2 παιδιά. «Λυπόμαστε που επιβεβαιώνουμε τον χωρισμό μας. Σε αυτή τη στιγμή, ζητάμε σεβασμό ιδιωτικότητα για το καλό των παιδιών μας, που είναι η μέγιστη προτεραιότητα. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόηση», δήλωσε το ζευγάρι σε μία κοινή ανακοίνωση.

Αυτή η αλλαγή στη σχέση της έρχεται λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη απιστίας του ποδοσφαιριστή και δηλώσεις μίας 20χρονης γυναίκας που μίλησε για τα μηνύματα που της έστελνε στο Instagram. Επίσης, σύμφωνα με το ισπανικό El Periodiko, το ζευγάρι δεν μένει πλέον μαζί στη Βαρκελώνη.

Υπήρχαν ωστόσο κάποια σημάδια το τελευταίο διάστημα, με πιο πρόσφατη τη συν΄ντευξη της Shakira, η οποία έλεγε ότι ο σύζυγός της κουράστηκε να την περιμένει κάθε βράδυ, επειδή η ώρα Κολομβίας διαφέρει από αυτή της Ισπανίας. Στο τελευταίο της τραγούδι με τον Rauw Alejandro, Te Felecito, οι στίχοι λένε «έσπασα σε κομμάτια για να σε συμπληρώσω, με προειδοποίησαν αλλά δεν έδωσα σημασία, κατάλαβα ότι εσύ φταις, ήταν η σταγόνα που ξεχέιλισε το ποτήρι».

Αν και δεν ξέρουμε με ακρίβεια την αιτία του χωρισμού τους, η 45χρονη τραγουδίστρια και ο 35χρονος ποδοσφαιριστής της Barcelona γνωρίστηκαν το 2010 και στο βιντεοκλίπ της Waka Waka για το FIFA World Cup 2010 και μαζί απέκτησαν τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.