To sustainable χειμερινό σπίτι της Hilary Swank στο Colorado είναι ένα cozy παραμύθι

Julie Soefer / Architectural Digest

Βιώσιμες πρώτες ύλες, ξύλο, πέτρα και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια απομονωμένη έκταση του Κολοράντο, αποτελούν το dream house της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού, Hilary Swank

To Architectural Digest βρέθηκε στη νέα έπαυλη της Hilary Swank και μας παρουσιάζει ένα ονειρεμένο χειμερινό σπίτι, απομονωμένο από τους ήχους της πόλης και με διάπλατα παράθυρα από τα οποία μπαίνει το λευκό φως και το χιονισμένο τοπίο. 

Μετά τις κατοικίες της στην Νέα Υόρκη, το Παρίσι και το Λος Άντζελες, η γνωστή ηθοποιός μαζί με τον σύντροφό της Philip Schneider, έχουν επιλέξει τη φύση και τα σκυλιά τους για τη νέα τους καθημερινότητα, με την Hilary να δηλώνει πως αυτά είναι τα δύο πράγματα την γεμίζουν αληθινά. Το ζευγάρι ξεκίνησε πριν την πανδημία και συγκεκριμένα το 2018, να κατασκευάζει το νέο τους σπίτι, το οποίο είχαν αναθέσει στους αρχιτέκτονες Jodie and Bruce Wright.

Προτεραιότητά τους ήταν το σπίτι να είναι έχει οικολογικό χαρακτήρα και έτσι τα υλικά που κυριάρχησαν ήταν η πέτρα και το ξύλο, τα οποία προσφέρουν μια τρομερά ζεστή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τα τζάκια και τα χοντρά υφάσματα που κοσμούν τα έπιπλα. Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι σε γήινες αποχρώσεις, με το καφέ από το ξύλο να πρωταγωνιστεί, μαζί με το γκρι της πέτρας, ενώ στη διακόσμηση και πάλι έχουν προτιμηθεί οι αποχρώσεις του μπεζ, του λευκού και του μαύρου.

Το εσωτερικό του σπιτιού είναι ονειρεμένο και επικρατεί η απόλυτη ησυχία, αφού ο κοντινότερος γείτονας απέχει τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο, ενώ δεν παιρνούν αμάξια έξω από την έπαυλη. Highlight της νέας κατοικίας, είναι φυσικά και τα μεγάλα, διάπλατα παράθυρα, μέσα από τα οποία αγναντεύεις μια χειμερινή όαση. Απέραντες χιονισμένες εκτάσεις, δέντρα και ρυάκια είναι όσα μπορείς να δεις μέσα από την τραπεζαρία και τον καναπέ της Swank.

Σε πολλές λήψεις κυριαρχεί μια θερμή και ζεστή ατμόσφαιρα, με την γνωστή ηθοποιό να ποζάρει έχοντας τα αγαπημένα της σκυλιά στο πλευρό της, τα οποία έχουν την ευκαιρία να τρέχουν και έξω από το σπίτι στις τεράστιες εκτάσεις που διαθέτει. Όσο για το υπνοδωμάτιο, κυριαρχούν και εδώ γήινα και ανοιχτόχρωμα χρώματα, όπως λευκό και μπεζ, ενώ μια πιο έντονη απόχρωση έχει δωθεί στον χώρο, μέσα από το χαλί που έχει τοποθετηθεί. 

Από τα δωμάτια δεν λείπουν και τα φυτά, τα οποία δίνουν μια φρεσκάδα και ζωντάνια, ενώ από την μπανιέρα μπορείς να αντικρίζεις τα χιονισμένα βουνά του Colorado, όσο απολαμβάνεις το μπάνιο σου.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.