Forbes 30 under 30: H Hailey Bieber πρωταγωνιστεί στη φετινή λίστα

@Haileybieber

H 12η λίστα του Forbes, ανέδειξε τους καλύτερους επιχειρηματίες (και όχι μόνο) για το νέο έτος 2023. Μεταξύ των celebrities, στην λίστα βρέθηκαν ονόματα όπως αυτό της Hailey Bieber, της Sydney Sweeney και της Anitta

Το περιοδικό Forbes μίλησε και μόλις εχθές, εξέδωσε την θρυλική λίστα "Forbes 30 under 30" αναδεικνύοντας τους καλύτερους επιχειρηματίες και τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2023. Όσοι είδαν το όνομα τους να φιγουράρει στην συγκεκριμένη λίστα, εκτός από πολλά μηδενικά στον λογαριασμό τους, βλέπουν πλέον και την φήμη τους να απογειώνεται. Οι υποψήφιοι ήταν πάνω από 12,000 ενώ η τελική λίστα ανέδειξε 600 ηγετικές προσωπικότητες, οι οποίες κατάφερνουν μέσα από την φήμη τους να ασκούν μεγάλη επιρροή στο κοινό και τον επιχειρηματικό κόσμο. 

Hailey Bieber, 26 

Αναδείχθηκε στην κατηγορία Art & Style και όλα δείχνουν πως και η επόμενη χρονιά ανήκει στην Hailey Bieber, η οποία κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στην λίστα του Forbes, χάρη στο νέο της skincare brand, το Rhode Skin. To 26χρονο μοντέλο και επιχειρηματίας, έδωσε και μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το πως έχει πλέον διαμορφωθεί η ζωή της, αλλά και πως νιώθει για το γεγονός πως διαθέτει μια από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες skincare παγκοσμίως. Όπως η ίδια δήλωσε, το να καταφέρει να μπει στην θρυλική λίστα "Forbes 30 under 30" ήταν σπουδαίο κατόρθωμα, ενώ να σημειωθεί πως λάνσαρε το brand της μόλις τον περασμένο Ιούνιο. 

Sydney Sweeney, 25 

To όνομα της γνωστής ηθοποιού βρίσκεται επίσης στην γνωστή λίστα με τους celebrities που κατάφεραν να ξεχωρίσουν, με την ίδια να βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται μετά την συμμετοχή της στο Euphoria και White Lotus.

Ayo Edebiri, 27

Η Ayo είναι επίσης ηθοποιός και κωμικός, ενώ πλέον και παραγωγός, συγγραφέας. Έκανε την πρώτη της εμφάνιση στο Comedy Central's Up Next και έκτοτε οι επιτυχίες διαδέχονται η μια την άλλη, με το όνομα της να μπαίνει στην λίστα με τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2023.

Hannah Einbinder, 27 

Η 27χρονη κωμικός και ηθοποιός, πέρα από τα βραβεία που κατέκτησε την χρόνια που μας πέρασε, μίλησε ανοιχτά και για την σεξουαλικότητα της, δηλώνοντας πολύ ευγνώμων που ως queer άτομο έχει καταφέρει να ζήσει την δική της επιτυχία, μέσα από σκληρή δουλειά και επιτυχημένες συνεργασίες.

Saucy Santana, 29

Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή ως make up artist, ωστόσο το tik tok ήταν αρκετό για να αναδείξει το ταλέντο στην μουσική και έτσι έγινε. Επίσης μια προσωπικότητα με έντονη επιρροή στο κοινό σε θέματα σεξουαλικότητας και queerness. «Παλιά δεν ήθελα να έχω την ταμπέλα του gay rapper», είχε δηλώσει σε συνέντευξη του ο Santana. «Στην συνέχεια όμως ξεκίνησα όλο αυτό να το ενθαρύννω, γιατί ένιωσα πως βοηθούσε τόσο εμένα τον ίδιο στην κουλτούρα μου, όσο και τους ανθρώπους μου».

Anitta, 29

Λίγο πριν τα 30 της χρόνια, η Anitta κατάφερε να αναγνωριστεί σε μια διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια και να καταφέρει να μπει στην πολυσυζητημένη λίστα με τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες για το 2023. Το τελευταίο άλμπουμ της λατίνας σταρ, με τίτλο "Versions of Me", μπήκε σε top κατηγορίες των διεθνών charts. 

Aκόμη αξίζει να σημειωθεί πως στην κατηγορία του gaming ξεχώρισε ο 16χρονος Dayton Mills, ο οποίος κατάφερε να δημιουργήσει και να λανσάρει το δικό του video game. Ο Jake Karls, αναδείχθηκε στην κατηγορία του φαγητού, με το viral, vegan σοκολατένιο κέικ του, στην κατηγορία της οικονομίας ξεχώρισε ο Ham Serunjogi, με $2.2 δις τον Νοέμβριο του 2021. Ενώ τέλος στον τομέα της τεχνολογίας είχαμε το δίδυμο Daniel Hanover και Oluwatoniloba Oloko, από το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, με την επιτυχημένη τους start up.

Για να πάρεις ακόμη περισσότερη έμπνευση και πληροφορίες, αλλά και να δεις αναλυτικά τις κατηγορίες και τα ονόματα που το περιοδικό Forbes, ξεχώρισε, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.