Η Meghan Markle έκλεισε την πρώτη σεζόν του podcast της με στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου

Splash News

H Δούκισσα του Sussex έκλεισε την πρώτη σεζόν του podcast της "Archetypes", με στίχο του Έλληνα ποιητή, Ντίνου Χριστιανόπουλου

Το "Archetypes", το podcast της Meghan Markle, κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού και από τότε που κυκλοφόρησε θέτει ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα στο προσκήνιο. Μετά την πρώτη επιτυχημένη σεζόν του, ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσει προσωρινά το κοινό της και το έκανε με στίχους του Έλληνα ποιητή Ντίνου Χριστιανόπουλου.

«Και τι δεν κάνατε για να με θάψετε; Όμως ξεχάσατε πώς ήμουν σπόρος». Αυτόν τον γνωστό στίχο του Χριστιανόπουλου χρησιμοποίησε η Δούκισσα της Σάσεξ για να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο στο φινάλε του podcast της.

«Πολύ καιρό πριν, άκουσα μια φράση, που θα μοιραστώ μαζί σας σήμερα», ανέφερε η Markle, εξηγώντας τον στίχο που επέλεξε.

«Επειδή μιλάμε για ταμπέλες και κουτάκια, στα οποία ίσως προσπαθήσουν να σας στριμώξουν όπως και ρόλους ή στερεότυπα που σας αποδίδονται και δεν ταιριάζουν απόλυτα στο άτομο που είστε, αυτή είναι η φράση με την οποία ήθελα να σας αφήσω», είπε για τον στίχο του Ντίνου Χριστιανόπουλου. Και πρόσθεσε: «Συνέχισε να εξελίσσεσαι φίλε μου και θα σε δω στην απέναντι πλευρά. Όπως πάντα, είμαι η Meghan». 

Με τίτλο «Man-ifesting a Cultural Shift», το τελευταίο podcast της Meghan ήταν παραδόξως το πρώτο που συμπεριέλαβε άνδρες και συζήτησαν τα στερεότυπα που εδώ και καιρό ταλαιπωρούν τις γυναίκες.

Προσκαλώντας ανδρικές φωνές στο podcast κατόπιν επιθυμίας του πρίγκιπα Harry, μεγάλα ονόματα του Χόλιγουντ όπως Trevor Noah, Judd Apatow και Andy Cohen συζήτησαν με τη Δούκισσα του Σάσεξ «τις ταμπέλες που κρατούν τις γυναίκες πίσω και πώς οι άνδρες στα μέσα ενημέρωσης μπορούν να επηρεάσουν την ευρύτερη πολιτιστική συζήτηση», σύμφωνα με το περιοδικό People.

Όσο για το μέλλον του podcast Archetypes, οι fans έχουν εκφράσει διακαώς την επιθυμία τους για μια δεύτερη σεζόν. Κάτι το οποίο ωστόσο, δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη, αν και η Μarkle ανέφερε ότι η πλατφόρμα ήταν θετική σε κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.