13 celeb εκδοχές για να διαλέξετε το ξανθό που σας ταιριάζει

Πλέον, το να κάνουμε τα μαλλιά μας ξανθά είναι πιο "φυσιολογικό" από ποτέ. Διανύουμε μία φοβερή περίοδο που μας είναι λογικό να βλέπουμε στους δρόμους -αλλά και σε κάποιους επαγγελματικούς χώρους και γραφεία- μαλλιά σε όλες τις rainbow αποχρώσεις. Είναι λοιπόν η τέλεια ευκαιρία για να δοκιμάσουμε, όσες δεν το έχουμε τολμήσει ακόμα, να κάνουμε τα μαλλιά μας ξανθά!

Άλλωστε, τα Hollywood icons μας έχουν δείξει τον τρόπο, η κάθε μία με το δικό της στιλ και τη δική της προσωπικότητα. Οι όχι φυσικές ξανθιές χολυγουντιανές υπάρξεις μας έχουν αποδείξει πως όποιο χρώμα κι αν μας έδωσε ως φυσικό η μητέρα φύση, μπορούμε πάντα να γίνουμε blondies και να μας πηγαίνει. Αντιπροσωπευτικά παραδείγματα αποτελούν η Beyoncé, η Miley, η Chrissy Teigen και πολλές πολλές άλλες που θα δούμε στη gallery που ακολουθεί για να πάρουμε ιδέες.

Sandy και bright τόνοι, πιο θερμές ή πιο pale σκιές και πολλές άλλες εκδοχές. Η blonde παλέτα είναι μεγάλη! Αν έχετε αρχίσει να σκέφτεστε να γίνετε μέλη της μεγάλης ξανθιάς αγκαλιάς, εμπνευστείτε από τις παρακάτω εκδοχές.

[gallery-636725]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.