Όλο το Twitter έπαθε πανικό εξαιτίας των μαλλιών της Meghan Markle

Μόλις λοιπόν ο Πρίγκιπας Harry σήκωσε το πέπλο της αγαπημένης του και μα αποκάλυψε το χτένισμα και το μακιγιάζ της, το Twitter σύσσωμο έπαθε πανικό εξαιτίας μια τούφας που δεν ήταν στη θέση της όπως θα έπρεπε. Όλοι οι χρήστες έβαλαν μπροστά τη χιουμοριστική/ψυχαναγκαστική τους διάθεση και... ξεκίνησε το πάρτι!

 

 

"Τα μαλλιά της Meghan Markle θέλουν χτένισμα και θέλω να πηδήξω μέσα στην οθόνη και να τα διορθώσω. Δεν μπορώ να εστιάσω σε τίποτα άλλο".

 

 

"H Meghan Markle δείχνει υπέροχη με το Givenchy αλλά αυτή η τούφα που έχει διαχωριστεί από τα υπόλοιπα μαλλιά θα με στοιχειώνει για πάντα".

Πολλοί μάλιστα χρησιμοποίησαν και το hashtag #bobbypins σε μια προσπάθεια να "πουν" στη Meghan Markle ότι θα έπρεπε να έχει χρησιμοποιήσει περισσότερα τσιμπιδάκια ώστε το χτένισμά της να είναι περισσότερο λείο και να μην πετάει τρίχα, στην κυριολεξία.

#RoyalWedding: Τα looks των διάσημων καλεσμένων του Harry και της Meghan

[gallery-718496]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.