Ένα light σοκολατένιο γλυκό από τη Βραζιλία

Υλικά:

  • 3 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη
  • 1 ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο

Εκτέλεση:

Σε ένα τηγάνι σε μέτρια προς χαμηλή φωτιά, ρίχνουμε και τα τρία υλικά και τα ανακατεύουμε συχνά μέχρι το  μίγμα να πήξει. Αυτό θα σας πάρει περίπου 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το μίγμα, το αφήνετε να κρυώσει. Ύστερα μπορείτε να το πλάσετε όπως εσείς θέλετε, είτε σε μπάλες είτε σαν cupcakes. Μπορείτε να ρίξετε από πάνω λίγη άχνη ζάχαρη και να το σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.