Φτιάχνουμε τον πιο νόστιμο κορμό σοκολάτας με το τσουρέκι που περίσσεψε

Μια πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για κορμό από το πασχαλινό τσουρέκι που περίσσεψε.

Υλικά 

250 γρ σοκολάτα κουβερτούρα 

350 γρ τσουρέκι 

150 γρ μαργαρίνη 

100 γρ ξηρούς καρπούς 

3 κρόκοι

100 γρ. ζάχαρη

Εκτέλεση

Για να λιώσουμε τη σοκολάτα βράζουμε νερό σε μια κατσαρόλα και από πάνω τοποθετούμε ένα μικρότερο κατσαρολάκι με την σοκολάτα μέσα, κομμένη σε κομμάτια. Μόλις η σοκολάτα λιώσε την αφήνουμε να κρυώσει.  

Χτυπάμε στο μίξερ την μαργαρίνη και τη ζάχαρη για 5 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει το μείγμα. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα και προσθέτουμε τους κρόκους και τη λιωμένη σοκολάτα. 

Μόλις ανακατευτούν τα υλικά προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς και το τσουρέκι κομμένο σε κύβους και ανακατεύουμε με τα χέρια μας.  Στρώνουμε το μείγμα σε μια λαδόκολλα και του δίνουμε κυλινδρικό σχήμα. Το τοποθετούμε για λίγες ώρες στην κατάψυξη και απολαμβάνουμε.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.