Cacio e Pepe: η καλύτερη μακαρονάδα έχει μόνο 2 υλικά

Υλικά 

  • 500γρ. φρέσκα μακαρόνια σπαγγέτι
  • 350γρ. πεκορίνο τριμμένο σε σκόνη
  • φρέσκο πιπέρι

Εκτέλεση Γεμίζουμε μία μεγάλη κατσαρόλα με νερό και αφήνουμε να βράσει. Ρίχνουμε τα μακαρόνια και μόλις περάσει σχεδόν 1 λεπτό περίπου αφαιρούμε σχεδόν 1 κούπα νερό και το κρατάμε στην άκρη. Σουρώνουμε τα μακαρόνια στα 7 λεπτά και τα τοποθετούμε ξανά στην κατσαρόλα με το νερό που έχουμε κρατήσει σε σιγανή φωτιά. Προσθέτουμε το τυρί και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε μια κρεμώδη υφή. Τέλος προσθέτουμε μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.