Λαχταριστές μεξικάνικες φτερούγες κοτόπουλου

Οι σημερινές φτερούγες κοτόπουλου είναι νόστιμες και πικάντικες και αφιερωμένες σε όσους αγαπούν το καλό φαγητό.

Υλικά 

12 φτερούγες κοτόπουλο 

2 σκελίδες σκόρδου

4 κ. σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου

1 λάιμ 

Χυμό από ένα λεμόνι 

Εκτέλεση 

Πλένουμε τις φτερούγες κοτόπουλου κάτω από κρύο τρεχούμενο νερό , τις στεγνώνουμε προσεκτικά με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις τοποθετούμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε τις σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες, 4 κ. σούπας σάλτσα μπάρμπεκιου και το χυμό λεμονιού. Καλύπτουμε το μπολ και το αφήνουμε στην άκρη για 1-2 ώρες .

Μαγειρεύουμε το κοτόπουλο στο φούρνο στο γκριλ για 20 λεπτά, γυρίζοντας και από τις δυο πλευρές. Όταν είναι έτοιμο το σερβίρουμε με φασόλια και φέτες λάιμ. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.