Το πιο νόστιμο κους κους με κολοκυθάκια και σολομό

Δοκιμάστε την παρακάτω συνταγή και θα τη λατρέψετε. 

Υλικά

250 γρ. κους κους

100  γρ. καπνιστό σολομό

4  κολοκυθάκια

70 γρ. φυστίκια

1-2  κλαδιά μέντα

1  λεμόνι

1 κρεμμύδι

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Πρώτα μαγειρεύουμε το κουσκούς ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε 2 κ. σούπας ελαιόλαδο και σοτάρουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και μετά από λίγα λεπτά προσθέτουμε τον καπνιστό σολομό και στη συνέχεια τα κολοκυθάκια σε φέτες και τα φιστίκια. Μαγειρεύουμε για 5 λεπτά προσθέτοντας αλάτι και πιπέρι.

Μόλις το κουσκούς είναι έτοιμο το ανακατεύουμε με το σολομό, το χυμό ενός λεμονιού και τα φύλλα δάφνης και σερβίρουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.