10 διάσημοι που έδωσαν «μάχη» με τα ναρκωτικά και βγήκαν κερδισμένοι

Πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τον εθισμό και τα ναρκωτικά, μερικοί νικήθηκαν, ενώ άλλοι κατάφεραν να βγουν νικητές. Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, που γιορτάζεται σήμερα, 26 Ιουνίου, θυμόμαστε όλους τους ανθρώπους, αλλά και δέκα διάσημα πρόσωπα που είπαν «αρκετά» και άλλαξαν φύλλο στην πορεία της ζωής τους.

Η εξάρτηση στο οτιδήποτε είναι από μόνο της μια πολύ δυσμενής κατάσταση, όπου δύσκολα μπορεί να ξεφύγει κάποιος. Θέλει μεγάλη ψυχολογική δύναμη, αντοχή, υποστήριξη και θέληση για να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου τις κακές αυτές συνήθειες και να κοιτάξεις μπροστά σε ένα πιο φωτεινό και νηφάλιο μέλλον.

Πολλοί είναι οι διάσημοι, οι οποίοι έδωσαν μάχη με τον εθισμό και τα ναρκωτικά, μερικοί νικήθηκαν, ενώ άλλοι κατάφεραν να βγουν νικητές. Προς τιμήν της Παγκόσμιας Ημέρας Κατά των Ναρκωτικών, που γιορτάζεται σήμερα, 26 Ιουνίου, θυμόμαστε όλους τους ανθρώπους, αλλά και δέκα διάσημα πρόσωπα που είπαν «αρκετά» και διάλεξαν άλλο φύλλο στην πορεία της ζωής τους.

Πηγή φωτογραφιών gallery και cover: Splash News 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits