7 ιδέες για να κάνετε τον πιο πρωτότυπο γάμο μέσα στην πανδημία

Ναι, μια πανδημία αναπόφευκτα θα κάνει το γάμο σας να μοιάζει πολύ διαφορετικός. Ωστόσο, τα ζευγάρια που θα δούμε δεν το έβαλαν κάτω και ενσωμάτωσαν την πανδημία και τους κανόνες ασφαλείας της σε μία αξέχαστη τελετή! Με λίγη δημιουργικότητα, βρήκαν τρόπους για να μετατρέψουν τον εορτασμό του γάμου τους, σε μία ασφαλή αλλά και συναισθηματική ημέρα.

Ναι, μια πανδημία αναπόφευκτα θα κάνει το γάμο σας να μοιάζει πολύ διαφορετικός. Ωστόσο, τα ζευγάρια που θα δούμε, δεν το έβαλαν κάτω και ενσωμάτωσαν την πανδημία και τους κανόνες ασφαλείας της σε μία αξέχαστη τελετή! Με λίγη δημιουργικότητα, βρήκαν τρόπους για να μετατρέψουν τον εορτασμό του γάμου τους, σε μία ασφαλή αλλά και συναισθηματική ημέρα. Αν είστε κι εσείς αποφασισμένοι να ζήσετε τη μεγάλη σας μέρα παρά την πανδημία, εμπνευστείτε από τις δημιουργικές ιδέες Covid γάμων που συγκεντρώσαμε παρακάτω!

Διοργανώστε έναν γάμο Drive-In Cinema

Αυτό το ζευγάρι δεν άφησε την Covid-19 να ακυρώσει τα σχέδια τους για τον γάμο των ονείρων τους και έτσι με μία ιδιοφυή ιδέα τον μετέτρεψε σε Drive-In Cinema. Η τελετή παιζόταν στη μεγάλη οθόνη για να τη βλέπουν όλοι, αλλά μεταδιδόταν και ζωντανά για απομακρυσμένους καλεσμένους. Μετά την ανταλλαγή των όρκων μεταξύ τους ακολούθησαν καντίνες με taco και φορτηγά παγωτού και υπήρχε ακόμη προγραμματισμένη η προβολή της αγαπημένης τους ταινίας, «Twister»! Χρειάζεται λίγη φαντασία λοιπόν, και ο γάμος των ονείρων σας είναι εφικτός ακόμα και εν μέσω της πανδημίας.

Γάμος σε parking

Μια τάση που εμφανίστηκε στη διάρκεια της πανδημίας είναι οι γάμοι σε parking. Αυτό το ζευγάρι όμως, το πήγε ένα βήμα παραπέρα. Οι επισκέπτες στάθμευσαν τα αυτοκίνητά τους κατά μήκος του parking και περίμεναν τους νεόνυμφους, οι οποίοι περπατούσαν μέσα από τις σειρές των αυτοκινήτων για να τους χαιρετήσουν όλους σε ασφαλή απόσταση. 

Delivery στο catering του γάμου

Πόσο δημιουργική μπορεί να γίνει η βιομηχανία γάμου μέσα σε αυτήν την συνθήκη; Αρκετά δημιουργική, αφού το «McCalls Catering & Events», για παράδειγμα, ξεκίνησε μια νέα εταιρεία παράδοσης φαγητού, την «MCmarket», που θα παραδίδει δείπνα γάμου απευθείας στην πόρτα των καλεσμένων! Είναι το τέλειο συμπλήρωμα μίας εικονικής προβολής γάμου. Προσφέρονται ακόμη καλάθια για πικνίκ για υπαίθριους γάμους και μπουκάλια κρασί ή κοκτέιλ.

Matchy μάσκα με νυφικό 

Mπορεί να είναι υποχρεωτική η μάσκα κατά τη διάρκεια της τελετής αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να υπακούσει και αυτή στους κανόνες της μόδας. Αυτή η νύφη έφτιαξε μάσκες που να ταιριάζουν με τα ρούχα του γάμου που σχεδίασε επίσης η ίδια. 

Γάμος στο μπαλκόνι του σπιτιού

Πολλά ερωτευμένα ζευγάρια επιλέγουν να κάνουν τον γάμο στην αυλή ή το μπαλκόνι του σπιτιού τους, μετατρέποντας σε πραγματικά όμορφους χώρους εκδηλώσεων. Χρησιμοποιούν φυτά σε γλάστρες, κρεμαστά καλάθια λουλουδιών, υφάσματα, φωτάκια ακόμη και χαλιά εξωτερικού χώρου ή έπιπλα σαλονιού για να δημιουργήσουν την τέλεια ατμόσφαιρα για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή τους. 

Kαλεσμένοι σε απόσταση

Οι εξωτερικοί γάμοι επιτρέπονται σε ορισμένες πολιτείες της Αμερικής, αλλά η κοινωνική απόσταση είναι ακόμα επιβεβλημένη. Απαραίτητη λοιπόν είναι η στρατηγική διευθέτηση των θέσεων! Το ζευγάρι αυτό τοποθέτησε τις καρέκλες των καλεσμένων σε έναν ευχάριστο αλλά με αποστάσεις σχηματισμό. 

Ευκαιρία για προσφορά

Αυτό το απίστευτο ζευγάρι μετέτρεψε έναν ακυρωμένο γάμο σε έναν τρόπο για να προσφέρει. Η γαμήλια δεξίωσή του ακυρώθηκε λόγω κορωνοϊού, αλλά αντί να στενοχωρηθούν, αποφάσισαν να δωρίσουν όλη την τροφοδοσία σε ένα τοπικό καταφύγιο γυναικών και παιδιών. Και όχι μόνο δώρισαν το φαγητό αλλά το σέρβιραν κιόλας οι ίδιοι, και μάλιστα την ημέρα του γάμου τους. 
 

Δείτε ακόμη:

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.