Ποια είναι τα top χρώματα για να συνδυάσετε το μαύρο στη διακόσμηση;

Το μαύρο στη διακόσμηση αποτελεί σταθερή αξία και ταιριάζει σε κάθε είδους χώρο. Τι γίνεται όμως όταν θέλετε να χρησιμοποιήσετε κι άλλο ένα χρώμα συμπληρωματικά στη διακόσμησή σας; Με ποια χρώματα μπορείτε να ταιριάξετε όταν βάζετε περισσότερο μαύρο;

Κίτρινο της πικραλίδας Πρόκειται για ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με το μαύρο και απευθύνεται κυρίως σε εργένικα σπίτια. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το κίτρινο σε διάφορα διακοσμητικά, ενώ κρατήστε το μαύρο για τα βασικά κομμάτια του χώρου. Προσοχή: ο συγκεκριμένος συνδυασμός δεν ενδείκνυται για οικογένειες.

Κόκκινο Το κόκκινο και το μαύρο είναι δύο πολύ δυναμικά χρώματα και σε συνεργασία μεταξύ τους δημιουργούν πολλή ένταση. Ο συνδυασμός αυτός ταιριάζει υπέροχα σε κουζίνες καθώς δίνει μια μοντέρνα αίσθηση στον χώρο. Μην τον χρησιμοποιείτε στην κρεβατοκάμαρά σας, όπου θα θέλετε να χαλαρώσετε.

Παλ ροζ Το παλ ροζ ταιριάζει υπέροχα με το μαύρο και απευθύνεται φυσικά σε πιο γυναικεία σπίτια. Το συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει τέλεια και με ασπρόμαυρη διακόσμηση.

Royal μπλε Όλοι λατρεύουν το μπλε και ειδικά όταν συνδυάζεται με μαύρο δίνει ένα φανταστικό αποτέλεσμα. Μπορεί πολλοί να υποστηρίζουν πως το μπλε δεν ταιριάζει χρωματικά με το μαύρο αλλά αυτό είναι ένας μύθος που δεν ισχύει. Δείτε την απόδειξη.

Ασημί Το ασημί αλλά και όλες οι μεταλλικές αποχρώσεις δένουν υπέροχα με το μαύρο και θα ταιριάξουν σε έναν χώρο που δεν θέλετε να βάλετε άλλο χρώμα.

Λάιμ Το ιδανικό χρώμα για μπάνιο είναι το λάιμ σε συνδυασμό με μαύρο. Αν θέλετε λοιπόν μια πιο μοντέρνα πινελιά στο μπάνιο σας επιλέξτε τα συγκεκριμένα χρώματα στα ντουλάπια ή σε έναν τοίχο.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.