Ιδέες αποθήκευσης για να κάνετε τον μικρό σας χώρο σούπερ χρηστικό

Τα μικρά διαμερίσματα είναι συνήθως λειτουργικά και με πολύ χαμηλότερο κόστος από ένα μεγαλύτερο σπίτι, όμως πάσχουν από ένα μεγάλο μειονέκτημα: την έλλειψη χώρου. Εμείς βρήκαμε τις 7 καλύτερες ιδέες για να κάνετε το μικρό σας διαμέρισμα να χωράει τα πάντα!

Δημιουργία έξτρα αποθηκευτικών χώρων με κουρτίνες

Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού σας που έχει μια φυσική εσοχή και τοποθετήστε όμορφες κουρτίνες για τη δημιουργία ενός αυτοσχέδιου αποθηκευτικού χώρου. Αναλόγως με τη διαρρύθμιση του χώρου σας μπορείτε να φτιάξετε εκεί μέσα μια μίνι κουζίνα, ένα γραφείο ή απλά μια έξτρα ντουλάπα για τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας.

Βάλτε ράφια

Τα ράφια θα σας σώσουν κυριολεκτικά όταν μένετε σε έναν μικρό χώρο που δεν έχει καθόλου χώρους αποθήκευσης. Βάλτε όσα ράφια θέλετε για να τοποθετήσετε πάνω όλα σας τα βιβλία, ειδικά αν δεν έχετε χώρο για να φτιάξετε βιβλιοθήκη. Μπορείτε να βρείτε έναν χώρο (για παράδειγμα πάνω από την τηλεόραση ή τον καναπέ) και να βάλετε εκεί τα βιβλία σας δημιουργώντας μια αυτοσχέδια βιβλιοθήκη αποτελούμενη μόνο από ραφάκια.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο www.spirossoulis.com– the home issue, το μόνο online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

 [gallery-698996]