Διακόσμηση της τελευταίας στιγμής για του Αγίου Βαλεντίνου!

Ήρθε ο Άγιος Βαλεντίνος και θέλετε να κάνετε το σπίτι σας να δείχνει λίγο πιο ρομαντικό, λίγο πιο σέξι και να ετοιμάσετε ένα υπέροχο περιβάλλον για εσας και τον αγαπημένο σας!

Η μέρα, όμως, έφτασε και δεν έχετε κάνει καμιά προετοιμασία; Με λίγες μόνο κινήσεις και πολύ οικονομικά μπορείτε να το κάνετε!

Οι δύο βασικοί χώροι που πρέπει να μεταμορφώσετε είναι η τραπεζαρία και φυσικά η κρεβατοκάμαρά σας!

Γενικά Γεμίστε το σπίτι σας με χρώματα όπως το κόκκινο, το ροζ, το μοβ και το χρυσό, με αρώματα όπως αρωματικά κεριά και ιδιαίτερα κηροπήγια, με υφές ζεστές για να ζεστάνετε την ατμόσφαιρα, όπως γούνες και βελούδα και με χαμηλό φωτισμό και αναμμένα κεριά!

Ξεκινήστε από το τραπέζι 

Όταν στρώνετε τραπέζι για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να έχετε στο νου σας ότι θα καθήσετε απέναντι από το ταίρι σας. Άλλωστε θέλετε να δημιουργήσετε ατμόσφαιρα με τα βλέμματα!

Να τι πρέπει να προσέξετε:

1. Ποτήρια και αξεσουάρ με λεπτομέρειες χρυσού και ρομαντική διάθεση (γιατί τώρα είναι η ώρα να βγάλετε τα καλά σας σερβίτσια).

2. Απαραίτητα τα πολλά κεριά και κηροπήγια.

3. Φυσικά τα φρέσκα λουλούδια. Επιλέξτε κόκκινα τριαντάφυλλα, κόκκινες τουλίπες, κίτρινους ήλιους, λευκές μαργαρίτες, λευκά χρυσάνθεμα.

4. Επιλέξτε μια τραβέρσα για το κέντρο του τραπεζιού και στολίστε πάνω σε αυτή!

5. Επιλέξτε σουπλά σε χρυσούς τόνους.

6. Φτιάξτε ένα κεντρικό σημείο στο τραπέζι σας με όλα αυτά τα στοιχεία και κρατήστε το ενδιαφέρον στη μέση!

7. Δώστε λάμψη στα κεριά σας και στολίστε και το βάζο σας σε μόνο λίγα λεπτά! Για να το κάνετε θα χρειαστείτε: κεριά και χρυσές πινέζες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue, το μεγαλύτερο ελληνικό online περιοδικό αφιερωμένο αποκλειστικά στο σπίτι και τη διακόσμηση.

Μπείτε στην Κατηγορία Σπίτι για να διαβάσετε εκατοντάδες άρθρα με πανέξυπνες συμβουλές για κάθε χώρο του σπιτιού.

Δείτε ακόμη: Το sexy κόκκινο βερνίκι