Τα 4 στιλ μαγιό που πρέπει να αποφύγεις φέτος το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι ο πρωταγωνιστής του στιλ μας είναι το μαγιό. Και είναι αλήθεια ότι μπορεί να προτιμάς να φορέσεις και φέτος, το μαγιό που φοράς τα τελευταία 3 καλοκαίρια σερί, γιατί σε βολεύει, όμως μήπως είναι η ώρα να το αποχωριστείς;

Για τους περισσότερους είναι δύσκολο να επιλέξουμε το τέλειο μαγιό. Μην πανικοβληθείτε! Ακολουθούν μερικές συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Το μαγιό είναι ένα από τα ρούχα που πιθανότατα θα φοράτε περισσότερο κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών σας διακοπών. Και ακόμη και αν δεν έχετε την ευκαιρία να πάτε στην παραλία, η πισίνα δεν είναι ποτέ μακριά. Γι 'αυτό το μαγιό σας πρέπει να είναι απολύτως άνετο για όλη την ημέρα, αλλά και να είναι κομψό και πρωτότυπο για μια μοντέρνα εμφάνιση. Ωστόσο δεν ταιριάζουν όλα σε όλους. Υπάρχουν ορισμένα στιλ μαγιό που καλό είναι να αποφύγετε.

1. Το speedo

To Μαγιό που καθιερώθηκε τη δεκαετία του '60 είναι ξεπέρασμένο και δεν κολακεύει εκτός αν είσαι μοντέλο σε καμπάνια ή αθλητής πόλο / κολύμβησης κοκ.

2. Η μακριά βερμούδα

Η μακριά βερμούδα είναι επίσης ένα από τα στιλ που δεν πηγαίνουν σε όλους τους άνδρες, παρά μόνο στους πολύ ψηλούς. Όπως κι αν έχει αν δεν είστε surfer αποφύγετέ τη.

3. Η παραλλαγή

Την έχουμε συνηθίσει σε casual βερμούδα, όμως δεν είναι καλή ιδέα για την παραλία.

4. Tα κολλητά boxers

Όχι, απλά όχι.

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.