Olympéa: Το νέο θηλυκό άρωμα του Paco Rabanne

Το 2015 έφτασε η στιγμή για τον Paco Rabanne να εφεύρει μια νέα ιστορία. Η απόλυτη φαντασίωση κάθε γυναίκας ήταν πάντα να είναι η μία και μοναδική. Εκείνη που ξεχωρίζει ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες, εκείνη που υπερισχύει των κοινών θνητών με την τόλμη και την επιτυχία της. Στο πέρασμά της, η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά της καταποντίζουν τα πάντα. Αυτό που την καθιστά μοναδική είναι ότι δεν χρειάζεται να επιλέξει ανάμεσα στην ομορφιά και την ευφυΐα. Για εκείνη, η δόξα πηγάζει από μέσα της.

Με το Olympéa, ο οίκος Paco Rabanne ανοίγει ένα νέο, απόλυτα θηλυκό κεφάλαιο  στα αρώματά του. Πιστός στις καινοτόμες αξίες του, σύμφωνα με τις οποίες η πρόκληση αποκαλύπτει το πνεύμα της κάθε εποχής, ο Paco Rabanne έχει οραματιστεί ένα μοναδικό, προκλητικό αισθησιασμό, στον οποίο τίποτα και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί. Αυτή η σύγχρονη Κλεοπάτρα είναι η βασίλισσα των βασιλισσών, η γυναίκα που θριαμβεύει πάντα, το απόλυτο είδωλο. Προικισμένη με κάθε δύναμη, επιλέγει τον ήρωά της στα σκαλιά του Ολύμπου. Είναι μια ημίθεη, μα πάνω απ’ όλα γυναίκα. Μια θεϊκή γυναίκα.

Το μπουκάλι εμπνεύστηκε ο Marc Ange, ένα σχεδιαστής με καταγωγή από τη Ρώμη. Κάθε δημιουργία του διέπεται από το συνδυασμό του πραγματικού με το φανταστικό, από το παράδοξο αλλά στην πιο αγνή του μορφή.

Η Olympéa κινείται στο ίδιο πλαίσιο, συνδυάζοντας με τόλμη τα αρχαία σύμβολα με την σύγχρονη αισθητική. Ένας τέλειος κύκλος που θυμίζει ιερό φυλακτό με θεϊκές ιδιότητες, τοποθετημένος μέσα σε ένα σκαλιστό, χάλκινο στέμμα. Στο μπροστινό μέρος, η σύνθεση θυμίζει τις δάφνες της νίκης. Από ψηλά, φέρνει στο νου το άγαλμα της φτερωτής Νίκης, που στην ελληνική μυθολογία ήταν η θεά που ενσάρκωνε τις νίκες και τις κατακτήσεις. Οι κλασικές αναφορές συναντούν με τόλμη και ισορροπία την art deco αισθητική.

«Η συμμετρία και η γεωμετρία εκφράζουν την υπερηφάνεια, αλλά οι αναλογίες και οι καμπύλες προσθέτουν τρυφερότητα και θηλυκότητα», εξηγεί ο Marc Ange.

Σαν ένα κόσμημα, το καπάκι αφαιρείται για να αποκαλύψει το άρωμα, υπογραμμίζοντας την πολύτιμη αξία του μπουκαλιού. Στο κουτί αποτυπώνονται τα φτερά της νίκης και ο χαρακτήρας της Olympéa: η γυναικεία έκφραση του θριάμβου, που αντικατοπτρίζεται στο απαλό ροζ, το καθαρό λευκό και τις ροζ χρυσές αποχρώσεις.

Η Olympéa αποτελεί μια μοναδική οσφρητική περιπέτεια, συνδυάζοντας τον αισθησιασμό της αλμυρής συμφωνίας βανίλιας με τη φρεσκάδα των λουλουδιών. Μια φρεσκάδα ανατολής, όπου το μανταρίνι ξυπνά τις αισθήσεις, ενισχυμένο από τα λουλουδάτα αιθέρια έλαια Ginger Lily καθώς και από γιασεμί υδροπονικής καλλιέργειας (γιασεμί που καλλιεργείται στο νερό). Δελεαστικό, τολμηρό, με μοναδικό χαρακτήρα. Η αισθησιακή και λαμπερή αλμυρή συμφωνία βανίλιας ασκεί εθιστικό μαγνητισμό και εντείνεται από το σανδαλόξυλο και τη συμφωνία ambergris. Το ισχυρό της άρωμα και η μοναδική ισορροπία των συμφωνιών αποτελούν την αυθεντική υπογραφή Paco Rabanne.

Ο Paco Rabanne επέλεξε τη Luma, ένα μοντέλο 21 ετών από τη Βραζιλία, για να ενσαρκώσει αυτή τη θεά της θηλυκότητας. Μοντέρνος αισθησιασμός, σχεδόν υπερφυσική ομορφιά και ξεχωριστή προσωπικότητα που εναρμονίζονται απόλυτα με τις αξίες του οίκου Paco Rabanne. Στο διαφημιστικό σποτ, το βλέμμα της μαγνητίζει από την αρχή μέχρι το τέλος. «Το βλέμμα της Luma είναι σαγηνευτικό και παιχνιδιάρικο. Αποπνέει εξαιρετικά έντονα συναισθήματα. Είναι το βλέμμα της που μας μεταφέρει σε αυτόν το φανταστικό Όλυμπο των ακλόνητων θεών, στον απόηχο της αποπλάνησής της», σχολιάζει ο σκηνοθέτης Alexandre Courtes. Η Luma αντιτίθεται στην αρρενωπή εμφάνιση του Nick Youngquest, του ήρωα του Invictus, με την αποδεδειγμένα ισχυρή γοητεία της. Συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον. Αποτελούν τις δύο όψεις της απόλυτης φαντασίωσης, της σίγουρης νίκης, είτε αυτή είναι σωματική είτε πνευματική. Ένα νέο θρυλικό ζευγάρι γεννιέται. Κανείς δεν μπορεί να τους αντισταθεί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.