Υποδεχτείτε τις νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής μαλλιών SYOSS OLEO Intense

Χωρίς αμμωνία με έλαια για Έντονη Περιποίηση & Διάρκεια Χρώματος!

Ψάχνεις κι εσύ το τέλειο ξανθόπου θα αναδείξει τη γοητεία και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σου; Το SYOSS παρουσιάζει τιςνέες αποχρώσεις της μόνιμης βαφής OLEO Intense, που εγγυώνταιένα ακαταμάχητοξανθό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλαπροσφέρουνπεριποίηση και μοναδικό χρώμα που διαρκεί.

Η μόνιμη βαφή SyossOleoIntenseχωρίς αμμωνία είναι ήπια με τα μαλλιά σας και προσφέρει την τέλεια κάλυψη λευκών. Η φόρμουλα της βαφής περιέχει έλαια που βοηθάνε τα χρωστικά πικμέντα να διευσδύουν βαθιά στο εσωτερικό της τρίχας για μέγιστη ένταση και διάρκεια χρώματος, ενώ παράλληλα η μαλακτική κρέμα περιέχει το περιποιητικό έλαιο Argan, γνωστό για τις ιδιότητες του να αφήνει τα μαλλιά απαλά, λαμπερά και μεταξένια. H βαφή SyossOleoIntense προσφέρει εντατική περιποίηση μετά τη διάρκεια της βαφής για δυνατά μαλλιά που δείχνουν υγιή.

Παράλληλα με τις νέες αποχρώσεις, η βαφή SyossOleoIntenseανανεώνεται, αλλάζει εμφάνιση, σε πιο μοντέρνακαι premium συσκευασία.  

Syoss. Μαλλιά Όμορφα κάθε μέρα Ανακάλυψε τις 3 νέες ξανθές αποχρώσεις της μόνιμης βαφής SYOSSOLEOIntense:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.