Τα 4 beauty λάθη που καταστρέφουν τις φωτογραφίες σας

Επιπλέον τυχαίνει συχνά να μη μας αρέσουν οι φωτογραφίες που δημοσιεύονται, ενώ στην πραγματικότητα όταν κοιταζόμαστε στον καθρέφτη αισθανόμαστε δεν υπάρχει κάτι που μας ενοχλεί.
Όλα οφείλονται στα λάθη του μακιγιάζ, επειδή όμως όπως διαπιστώσατε με την παραπάνω έρευνα οι φωτογραφίες μας δεν περνούν απαρατήρητες, είναι καιρός να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε.

  1. Υπερβολική πούδρα. Είναι το πιο συχνό λάθος που κάνουν ιδιαίτερα οι γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα. Μάθετε λοιπόν ότι ένα πρόσωπο τελείως ματ, με υπερβολική πούδρα είναι flat και αδιάφορο. Σε αντίθεση οι γυαλάδες στο πρόσωπο το κάνουν πιο φρέσκο, πιο νεανικό.  
  2. Insta-Worthy Brows. Ένα αψεγάδιαστο, με άψογο σχήμα, πάχος, μελετηένο από κάθε γωνία φρύδι είναι εντυπωσιακό μόνο σε μία close-up φωτογραφία και όχι όταν μιλάμε για μία full face ή μία selfie. Λέμε ναι στα καλοσχηματισμένα, πυκνά φρύδια και όχι στα αψεγάδιαστα που μοιάζουν σα να έχουν γίνει με χρήση χάρακα.
  3. Too much strobing. Είναι νόμος ότι το υπερβολικό highlighter δε γράφει καλά στην κάμερα και ιδιαίτερα όταν υπάρχει έντονος φωτισμός-φλας. Μπορείτε να προσθέτετε μερικές πινελιές, αλλά αποφύγετε τις υπερβολές. Άλλωστε ακόμα και αν δε σκοπεύετε να βγάλετε φωτογραφίες, το υπερβολικό strobing είναι κάτι που πρέπει να αποφύγετε.
  4. Δεν είστε γενναιόδωρες με το μακιγιάζ των βλεφαρίδων σας. Το τονισμένο βλέμμα είναι το πιο σημαντικό για μία φωτογραφία. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να φωτογραφίζεστε μόνο με smokey eyes. Αρκεί να τονίσετε τις βλεφαρίδες σας με μάσκαρα. Προσοχή, είναι πολύ σημαντικό να είναι βαμμένες καλά οι ρίζες και όχι οι άκρες από τις βλεφαρίδες σας, έτσι μόνο το βλέμμα σας είναι εντυπωσιακό και τονισμένο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.