Αυτά είναι τα lipstick trends που πρέπει να ακολουθήσεις

Και η τελευταία μου εμμονή είναι τα κραγιόν της Urban Decay. Έχοντας αγαπήσει τις θρυλικές παλέτες Naked και ανακαλύψει το μυστικό για αναλλοίωτο μακιγιάζ χάρη στα UD Setting Sprays, δεν θα μπορούσα να αντισταθώ και να μην πειραματιστώ με τα κραγιόν της ανατρεπτικής μάρκας. Και φυσικά, να μοιραστώ μαζί σας τις εντυπώσεις μου!

Ξεκίνησα με τα Vice Lipsticks, τα οποία κυκλοφορούν σε πάνω από 100 αποχρώσεις και 6 υφές. Η χρωματική τους γκάμα τα έχει όλα: Τολμηρά φωτεινά χρώματα. Σέξι σκούρα. Ευέλικτα ουδέτερα. Ανάλογα με τη διάθεσή και το outfit της ημέρας, επέλεγα το ιδανικό κραγιόν χωρίς καμία δυσκολία! Και κάθε απόχρωση που δοκίμασα απλωνόταν απαλά, αφήνοντας υπέροχη αίσθηση και απίστευτα πλούσιο χρώμα στα χείλη μου.

Στην gallery που ακολουθεί έχω επιλέξει κάποια από τα πιο αγαπημένα μου χρώματα από τη σειρά "Vice", όπως το comfort matte καφέ 1993, το mega matte μωβ Pandemonium, το κρεμώδες nude Naked και το θρυλικό κόκκινο 714.


[gallery-718372]

Ως γνήσια lipstick addict, δεν θα μπορούσα να μην δοκιμάσω τα Vice Special Effects. Εφάρμοσα αυτά τα πολυτονικά topcoats πάνω από τις κρεμώδεις, μεταλλιζέ και ματ αποχρώσεις του Vice και το αποτέλεσμα ήταν άκρως εντυπωσιακό και…ινσταγκραμικό!

Tα Vice Special Effects έχουν το "χάρισμα" να μεταμορφώνουν στη στιγμή οποιοδήποτε κραγιόν σε έργο τέχνης. Είναι διαθέσιμα σε 12 αποχρώσεις για glossy, glitter ή μεταλλικό αποτέλεσμα και μπορούν να φορεθούν μόνα τους ή on top από ένα κραγιόν και να γίνει το τέλειο mix. Διαθέτουν αδιάβροχη σύνθεση που κλειδώνει το χρώμα στα χείλη και εξασφαλίζει σταθερότητα μεγάλης διάρκειας. Όσο για την υφή, θα σας πω ότι είναι απίστευτα απαλή, στεγνώνει αμέσως και το πιο σημαντικό: τα χείλη δεν κολλάνε μεταξύ τους.

Αγαπημένες μου αποχρώσεις αυτές που ακολουθούν στην gallery:

[gallery-718373]

Τέλος, αν και φανατική των κραγιόν, ήταν αδύνατον να αντισταθώ στο πιο hot trend της σεζόν, τα lip glosses. Πριν σας πω οτιδήποτε άλλο, να σας υπενθυμίσω ότι τα lip glosses έχουν κάνει το πιο δυνατό come back της σεζόν και αν ψάχνετε να τα εντάξετε ξανά στο νεσεσέρ σας, το Hi-Fi Shine Ultra Cushion Lipgloss της Urban Decay είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Άνετο αποτέλεσμα χωρίς να κολλάει, ενώ παράλληλα τα χείλη μένουν ενυδατωμένα, αφού περιέχουν Βιταμίνη Ε και έλαιο δυόσμου. Θα το βρείτε σε πάρα πολλά χρώματα από έντονες μέχρι διακριτικές αποχρώσεις για να ολοκληρώσετε όλα τα look σας. Επιτέλους, ένα gloss που είναι sexy και ταυτόχρονα άνετο!

Εγώ κόλλησα με τις τρισδιάστατες αποχρώσεις (όπως τη SPL και τη Snapped) και με τη Naked (ένα must-have ουδέτερο χρώμα). Και όλες οι γυναίκες στο γραφείο έχουμε πάθει εμμονή με την Obsessed! Είναι το τέλειο ανοιχτό ροζ, ιδανικό για κάθε περίσταση.

[gallery-718374]
 

Τα καλύτερα νέα τα άφησα για το τέλος! Όλα όσα είδες παραπάνω αλλά και όλα τα αγαπημένα σου Urban Decay προϊόντα, μπορείς να τα αποκτήσεις με ΕΚΠΤΩΣΗ 25%, μόνο για λίγες μέρες.

Ραντεβού στο κοντινότερο UD corner για ατέλειωτο shopping!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.