LFW: Στο show Richard Quinn είδαμε το μακιγιάζ που θα αναδείξει το βλέμμα την άνοιξη

Η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο έχει ξεκινήσει και ανάμεσα στις δημιουργίες των κορυφαίων σχεδιαστών αναζητάμε λίγη έμπνευση για το μακιγιάζ μας την άνοιξη. Η καλύτερη πηγή έμπνευσης είναι τα catwalks αφού οι οίκοι μας δίνουν εντυπωσιακές εικόνες που πολλές από αυτές είναι οι επόμενες hot τάσεις.

Μελετώντας λοιπόν τα makeup looks των οίκων που έχουν παρουσιάσει μέχρι στιγμής τις δημιουργίες τους, ξεχωρίσαμε τον Richard Quinn που κατάφερε μια απλή πινελιά χρώματος να κάνει το μακιγιάζ έναν από τους πρωταγωνιστές της collection του.

Σίγουρα οι μάσκες - κοσμήματα εντυπωσίασαν καθώς ήρθαν σε απόλυτη αντίθεση με τα floral φορέματα και την ρομαντική αισθητική αλλά και το eye look των μοντέλων φαίνεται ότι θα αποτελέσει σημείο αναφορά για την σεζόν. Η χρωματιστή σκιά στο κάτω μέρος του ματιού τόνισε το βλέμμα και ολοκλήρωσε μοναδικά το makeup look. Πράσινες, κίτρινες, μπλε, λευκές ήταν οι πινελιές που φώτισαν το σημείο και μας έκαναν να ανυπομονούμε να δοκιμάσουν αυτή την τεχνική.

Εμπνευστείτε από τις παρακάτω εικόνες αφού η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά μας και πρέπει να μας βρει έτοιμες να την υποδεχτούμε.

Ο makeup artist Dominic Skinner έδειξε με ένα post ποια προϊόντα χρησιμοποίησε για να δημιουργήσει το απόλυτο spring makeup look.  

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.