Ανακαλύψαμε το αγαπημένο κραγιόν της Meghan Markle που δεν το αποχωρίζεται ποτέ

Η Meghan Markle είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο hot ονόματα που δεν σταματούν να μας απασχολούν και ειδικότερα τώρα που αποφάσισε να παραιτηθεί από τα βασιλικά της καθήκοντα και να κάνει μια νέα αρχή στην Αμερική.

Βέβαια, εκτός από την προσωπική της ζωή, μας απασχολεί και με τα beauty looks της αφού δεν είναι λίγες οι φορές που θαυμάσαμε την κομψότητα και την απλότητα που χαρακτηρίζουν τα μακιγιάζ της.

Άλλωστε, η πρώην Δούκισσα του Sussex έχει γίνει δικαίως η «βασίλισσα» των nude αποχρώσεων στο μακιγιάζ της, κάνοντάς μας πολλές φορές να αναρωτιόμαστε τι κραγιόν φοράει. Ανακαλύψαμε λοιπόν την απόχρωση που δεν αποχωρίζεται ποτέ από την makeup artist της. Πρόκειται για την απόχρωση Very Victoria από τη σειρά Matte Revolution της makeup artist, Charlotte Tilbury.

Η απόχρωση Very Victoria δημιουργήθηκε με έμπνευση τη Victoria Beckham και ταιριάζει σε σταρένιες επιδερμίδες σαν της Meghan Markle. 

Tα προϊόντα του συγκεκριμένου brand δεν θα τα βρείτε στην χώρα μας, αλλά μπορείτε να τα παραγγείλετε online. Αν όμως θέλετε να επενδύσετε σε μια παρόμοια απόχρωση κραγιόν, σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα παρακάτω:

Matte Revolution Lipstick της Charlotte Tilbury στην απόχρωση Very Victoria 

Morello Creamy Lipstick, Korres, Honey Nude

MAC, Cotelopezm

Estée Lauder Pure Color Envy Paint On Liquid Lipcolor Fierce Beauty - Matte

Radiant, Advanced Care Lipstick 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.