Οι 5 top bb κρέμες για το καλοκαίρι που θα σας χαρίσουν φυσικό αποτέλεσμα

Αν και αποτελούν ένα από τα new entries στον κόσμο της ομορφιάς, οι κρέμες bb φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν. Η αρχή έγινε στην Ασία, με τα μεγαλύτερα beauty brands να υποκύπτουν και να υπακούν στις προσταγές της νέας εποχής. Η τέλεια εφαρμογή και η κάλυψη των καθημερινών αναγκών του προσώπου της σύγχρονης γυναίκας , έχουν πλέον καθιερώσει τις bb cream ως ένα από τα essential του νεσεσέρ, ειδικότερα το καλοκαίρι.

Στην πραγματικότητα, η bb cream είναι η ένα tinted moisturizer με στοιχεία περιποίησης της επιδερμίδας του προσώπου και ενισχυμένη με spf. Πρόκειται δηλαδή για ένα προϊόν που συμπεριλαμβάνει 3 από τις πιο βασικές ανάγκες περιποίησης του προσώπου. Επομένως, πρόκειται για ένα μόνο beauty item που διευκολύνει και ανταποκρίνεται στις ανάγκες όλων των γυναικών.

Εφοδιασμένη με στοιχεία ενυδάτωσης, και αντηλιακούς δείκτες, μία κρέμα bb χαρίζει στην επιδερμίδα μία ομοιόμορφη όψη δίχως να την βαραίνει κι αυτό είναι που την έχει κάνει ένα από τα beauty mast-have.

Οι bb creams είναι απλά ένα ακόμα προϊόν που καλείται να δώσει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης χρόνου της σημερινής γυναίκας και να χαρίσει ένα natural look στο πρόσωπό σας.

Thank You Farmer Be Beautiful Natural BB Cream

Φυσική ΒΒ κρέμα με απαλή υφή που δημιουργεί καθαρή και απαλή επιδερμίδα προσφέροντας μέτρια κάλυψη ενώ προστατεύει την επιδερμίδα.

Nude Magique BB Cream – L’oreal

Εφαρμόστε στο πρόσωπο και γύρω από τα μάτια για να φωτίσετε το βλέμμα σας. Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο.

 BB Cream 90% Naturally derived ingredients with green Tree

 Διατήρησε την επιδερμίδα σου ενυδατωμένη και χωρίς καμία ατέλεια όλη την ημέρα. Η BB Cream της Garnier ενυδατώνει, χαρίζει ομοιόμορφο χρώμα & υγιή λάμψη, εξαφανίζει κάθε ατέλεια και εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές με απολεσμα που διαρκεί όλη την ημέρα. Ιδανική για κανονική ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

Anthelios Ultra Tinted BB Cream – La Roche Posay

Μια bb κρέμα προσώπου που προστατεύει από τον ήλιο ενώ παράλληλα ενυδατώνει και αφήνει απαλό το δέρμα κάθε ώρα της ημέρας.

AC-NORM TINTED CREAM - FREZYDERM

 Αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα της ήπιας, μέτριας και σοβαρής ακμής. Έχει αντιμικροβιακή και καταπραϋντική δράση ενώ ταυτόχρονα ρυθμίζει την έκκριση του σμήγματος για ματ αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.