Τα δύο μεγαλύτερα λάθη που κάνετε όσες έχετε λιπαρή επιδερμίδα

Το πιο συχνό λάθος είναι η επιλογή προϊόντος, που δεν είναι κατάλληλο για τον τύπο της επιδερμίδας. Είναι προτιμότερο να επιλέγετε foundations με matte αποτέλεσμα και oil-free. Η matte υφή δε σημαίνει ότι η επιδερμίδα σας θα μοιάζει ξηρή, σκεφτείτε ότι η λιπαρότητα που παράγει το πρόσωπό σας θα δώσει τη λάμψη που χρειάζεστε. Επιπλέον, προτιμήστε υγρά ή powder προϊόντα, τα οποία είναι μεσαίας κάλυψης, γιατί περιέχουν λιγότερα λιπαρά συστατικά σε σχέση με τα κρεμώδη και τα full coverage.

Ένα δεύτερο συχνό λάθος είναι το ότι δεν ενυδατώνετε την επιδερμίδα σας. Ένα λιπαρό πρόσωπο έχει ανάγκη από ενυδάτωση όπως όλα τα υπόλοιπα. Για μία ακόμη φορά με τη χρήση προϊόντων κατάλληλα για τον τύπο δέρματος, χαρίζετε στο πρόσωπό σας, τα συστατικά που έχει ανάγκη. Να θυμάστε ότι όταν παρέχετε ενυδάτωση, είναι σαν να κλειδώνει το πρόσωπό σας και να μην παράγει από μόνο του επιπλέον, άρα μπλοκάρετε την περίσσια λιπαρότητα.

Ο συνδυασμός ενυδατικής κρέμας και foundation που ανταποκρίνονται στον τύπο δέρματος, θα γίνει ο καθημερινός σας φίλος για την περιποίηση και το μακιγιάζ σας. 

Foundations κατάλληλα για λιπαρές επιδερμίδες

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.