Selena Gomez: Ποζάρει με το πιο λαμπερό μακιγιάζ του καλοκαιριού

Selena Gomez: Ποζάρει με το πιο λαμπερό μακιγιάζ για το καλοκαίρι

Ζεστό σαν τον ήλιο του καλοκαιριού και λαμπερό όσο χρειάζεται για να κάνει τη διαφορά. Το μακιγιάζ της Selena Gomez μας έκανε να θέλουμε να αντιγράψουμε asap το τελυταιό της makeup look. H έντονη ροζ σκιά σε συνδυασμό με τη μωβ σκιά δημιούργησαν ένα άκρως εκλυστικό αποτέλεσμα.

Το συγκεκριμένο μακιγιάζ μπορείτε να το  ενσωματώσετε στα καλοκαιρινά  beauty looks και προτείνουμε να το δοκιμάσετε σήμερα κιόλας.

Θα διαπιστώσετε πόσο stylish είναι μόλις το εφαρμόσετε επάνω σας. Ακόμη, το makeup look της Selena μας δείχνει ότι ακόμη και τα έντονα χρώματα με τη σωστή ποσότητα μπορούν να είναι πολύ κομψά και διαφορετικά.

Η pop star και beauty expert ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και εμείς είχαμε την ευκαιρία να θαυμάσουμε αυτό το φανταστικό μακιγιάζ σε ροζ αποχρώσεις.

Στα μάτια μία ροζ σκιά από τη δική της σειρά Rare Beauty την οποία συνδύασε με κλασικό nude gloss. Ολοκλήρωσε το beauty look της με αρκετές στρώσεις μάσκαρα, λίγο ρουζ αλλά και ένα manicure σε αποχρώσεις του πράσινου.

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.