Πώς θα καλύψετε με το μακιγιάζ πανάδες, κηλίδες και σημάδια

Πώς θα καλύψετε με το μακιγιάζ πανάδες, κηλίδες και σημάδια

Όλες οι γυναίκες θέλουν, ιδανικά, να έχουν ένα πρόσωπο χωρίς σημάδια, σπυράκια, πανάδες και ρυτίδες. Για να το καταφέρετε αυτό, πρωταρχικής σημασίας είναι η skincare routine που πρέπει να υιοθετήσετε και η οποία θα απομακρύνει εντελώς όλα τα ενοχλητικά breakouts χαρίζοντάς σας λεία και απαλή όψη. 

Αν έχετε κι εσείς δυσχρωμίες στο πρόσωπο, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο χειμώνας είναι η κατάλληλη εποχή για να τις αντιμετωπίσετε με ειδικές θεραπείες. Παράλληλα, αν επιθυμείτε να τις καλύψετε, θα σας βοηθήσει το παρακάτω βίντεο.

Η beauty vlogger δείχνει βήμα προς βήμα τη διαδικασία που ακολουθεί για να καλύψει τις κηλίδες στο πρόσωπό της.

Το βασικό μυστικό της: Μετά το foundation (που δεν είναι πολύ βαρύ και καλυπτικό, ώστε να επιτυγχάνεται πιο φυσικό αποτέλεσμα), χρησιμοποιεί ένα περισσότερο καλυπτικό concealer, ειδικό για κάλυψη δυσχρωμιών, το οποίο εφαρμόζει τοπικά.

- Το πρώτο πράγμα που κάνουμε είναι να βάλουμε μια μικρή στρώση corrector στα σημεία που υπάρχουν διχρωμίες.

- Περνάμε στη βάση. Το κλειδί βρίσκεται στο χρώμα του foundation. Ιδανικά, επιλέγουμε 1-2 τόνους πιο σκούρο και κοντά στο χρώμα της πανάδας.

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.