Πως να πετύχετε το iconic μακιγιάζ της Marilyn Monroe, σύμφωνα με το TikTok

Το κλασικό και διαχρονικό μακιγιάζ της Marilyn είναι κομψό και γοητευτικό και έχει γίνει viral και πάλι στο TikTok

Είναι το απόλυτο beauty icon και έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δική της ξεχωριστή τάση στο μακιγιάζ που κυριαρχεί μέχρι και σήμερα. Τα κόκκινα χείλη, το άψογο eyeliner και οι ξανθές μπούκλες είναι μερικά από εκείνα τα χαρακτηριστικά που αγαπήσαμε σε εκείνη. Πρόσφατα, λοιπόν το TikTok εστίασε στον τρόπο που εφάρμοζε τις σκιές ματιών η σταρ δημιουργώντας το εφέ της οπτικής ψευδαίσθησης.

To μυστικό της Marilyn Monroe για υπέροχο βλέμμα είναι ότι εφαρμόζει λευκό eyeliner για να επιμηκύνει την κάτω γραμμή των βλεφαρίδων και να βοηθήσει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο φωτεινά. Οι χρήστες του TikTok παρακολούθησαν το beauty hack και δημιούργησαν ξανά το look κάτω από το hashtag #marilynmonroemakeup, το οποίο αυτή τη στιγμή έχει περισσότερα από 6 εκατομμύρια views.

Η διάσημη makeup artist Clarissa Luna, η οποία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες σταρς του Hollywood όπως η Megan Fox και η Lana Condor, ανέφερε ότι το συγκεκριμένο hack δημιουργεί την ψευδαίσθηση της σκιάς.

«Το μακιγιάζ ματιών της Marilyn Monroe δίνει ένα εμβληματικό αποτέλεσμα», λέει στο περιοδικό Glamour. «Η κάτω γραμμή έχει σκοπό να δημιουργήσει μια σκιά από τις βλεφαρίδες, τραβώντας τα μάτια προς τα κάτω. Η λευκή γραμμή στην έχει σκοπό να κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγάλα και λαμπερά».

Πώς να δημιουργήσετε το iconic βλέμμα της Monroe βήμα – βήμα:

Απλώστε μια σκιά ματιών σε απόχρωση του λευκού σε όλο το άνω βλέφαρο και μια ματ ανοιχτόχρωμη καφέ σκιά ματιών στο κόκαλο και στην πτυχή για να δώσετε λίγη ένταση και βάθος στο βλέμμα. Συνεχίστε το μακιγιάζ των ματιών δημιουργώντας το θρυλικό περίγραμμα στα μάτια της Monroe με μια λεπτή γραμμή eyeliner. Ξεκινήστε το περίγραμμα από την εσωτερική γωνία των ματιών φτάνοντας στην εξωτερική και τραβώντας το ελαφρώς προς τα έξω. Για να κάνετε λεπτή τη γραμμή του eyeliner χρησιμοποιήστε το ειδικό πινέλο eyeliner ή αν είστε αρχάριες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα φλατ πινέλο. Απλώστε ένα λευκό μολύβι ματιών στο εσωτερικό περίγραμμα του κάτω βλεφάρου για να φαίνονται τα μάτια σας πιο εντυπωσιακά.

Nyx Jumbo Eye Pencil

Μολύβι ματιών Crayon Miracle, Lancôme

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.