Βάψτε και εσείς μόνες τα μαλλιά σας στο σπίτι

Όσο πλησιάζει το Πάσχα, βρείτε την ευκαιρία να ανανεωθείτε φρεσκάροντας την απόχρωση των μαλλιών σας εύκολα και οικονομικά στο σπίτι γλιτώνοντας τα έξοδα του κομμωτηρίου. H νέα βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf είναι ιδανική για να δοκιμάσετε να βάψετε μόνες σας τα μαλλιά στο σπίτι και το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει. Η διαδικασία είναι απλή, αν ακολουθήσετε πιστά όλες τις πολύτιμες συμβουλές που ακολουθούν.

Ακόμη και εσείς που συνηθίζετε να βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι, σίγουρα θα έχετε μπερδευτεί αρκετές φορές με το χρώμα που έχουν τα μαλλιά του μοντέλου που απεικονίζεται στο κουτί. Για να αποφύγετε ένα κακό  χρωματικό αποτέλεσμα, συνιστούμε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας σταδιακά, σκουραίνοντας ή ανοίγοντας έως 3 τόνους από το τωρινό χρώμα.

Αν βάφετε τα μαλλιά σας για πρώτη φορά και θέλετε να ανοίξετε το χρώμα τoυς, πρέπει να γνωρίζετε πως μια βαφή μαλλιών μπορεί να ξανοίξει το φυσικό σας χρώμα μέχρι και 2 τόνους. Άρα επιλέξτε μία απόχρωση κοντά στο φυσικό σας χρώμα. Αν πάλι τα μαλλιά σας είναι βαμμένα θα πρέπει να καταφύγετε σε ντεκαπάζ ή να περιμένετε μέχρι να ξεθωριάσει σταδιακά η προηγούμενη βαφή για να επιλέξετε μια πιο ανοιχτή απόχρωση.

H νέα βαφή Schwarzkopf Keratin Color διατίθεται σε 18 μοναδικές αποχρώσεις και δίνει τη λύση ακόμα και στoυς πιο απαιτητικούς τύπους μαλλιών. Xαρίζει έντονο χρώμα μεγάλης διάρκειας με φυσικά ρεφλέ, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει την τρίχα από τη ρίζα ως τις άκρες.

Σε περίπτωση που υπάρχουν λευκές τρίχες: 1. Εξετάστε κάθε μέρος του κεφαλιού σας και εκτιμήστε ξεχωριστά. 2. Αν τα μισά μαλλιά είναι λευκά, τότε τα μαλλιά σας είναι 50% λευκά. 3. Αν έχετε πάρα πολλά λευκά και το φυσικό σας χρώμα είναι δύσκολο να καθοριστεί, θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν που καλύπτει 100% τα λευκά.

H νέα βαφή Keratin Color καλύπτει τέλεια τα λευκά και προσφέρει έντονο χρώμα και εντατική περιποίηση, χρησιμοποιώντας κερατίνη και στα τρία στάδια εφαρμογής της:

  • Πριν τη βαφή: το serum περιποίησης με κερατίνη προστατεύει την τρίχα και την προετοιμάζει να απορροφήσει την κατάλληλη ποσότητα χρώματος.
  • Κατά τη διάρκεια της βαφής: η περιποιητική κρέμα βαφή με σύμπλεγμα κερατίνης φροντίζει τα μαλλιά και προσφέρει ομοιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα, χωρίς την έντονη μυρωδιά της αμμωνίας
  • Μετά τη βαφή: η μαλακτική κρέμα περιποίησης με κερατίνη λειαίνει την εξωτερική επιφάνεια της τρίχας για απαλότητα και λάμψη.

Η κερατίνη είναι το θεμέλιο συστατικό της τρίχας. Πρόκειται για μια πρωτεΐνη, η  οποία αποτελεί το βασικό συστατικό της τρίχας των μαλλιών σε ποσοστό περισσότερο από 90% και καθορίζει τη δομή της. Με το πέρασμα του χρόνου και την επίδραση διαφορετικών εξωτερικών παραγόντων (ήλιος, θερμότητα, βαφή) η δομή της τρίχας επηρεάζεται, μέρος της κερατίνης καταστρέφεται και δεν μπορεί να αναπληρωθεί. Το αποτέλεσμα:

·         Τα μαλλιά γίνονται λεπτότερα, εύθραυστα, πορώδη

·         Το χρώμα δεν μπορεί να εισχωρήσει στην τρίχα

·         Το χρώμα ξεθωριάζει γρήγορα

Ακολουθήστε με ακρίβεια τον προτεινόμενο χρόνο αναμονής που αναγράφεται στο φυλλάδιο οδηγιών χρήσης της βαφής.

Μην χρησιμοποιείτε σε καμία περίπτωση τη βαφή μαλλιών στα φρύδια και τις βλεφαρίδες. Υπάρχουν ειδικά προϊόντα για αυτές τις περιπτώσεις.

Αφού τελειώσει ο χρόνος αναμονής, βρέξτε τα μαλλιά σας με λίγο χλιαρό νερό και κάντε ελαφρύ μασάζ ώστε να δημιουργηθεί αφρός. Ξεβγάλετε πολύ καλά μέχρι το νερό να τρέχει καθαρό και χρησιμοποιήστε τη μαλακτική κρέμα περιποίησης με κερατίνη Keratin Color που βρίσκεται στη συσκευασία. Το αποτέλεσμα δεν θα διαφέρει καθόλου από αυτό του κομμωτηρίου, αφού η νέα βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf προσφέρει όχι μόνο λάμψη αλλά προστατεύει και ενυδατώνει τα μαλλιά λόγω της κερατίνης που περιέχει. Τολμήστε το!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.