H Alexa Chung λατρεύει αυτό το stylish χτένισμα που μπορείτε να κάνετε και μόνες σας στο σπίτι

H Alexa Chung είναι το απόλυτο fashion icon, και κάθε φορά μας χαρίζει έμπνευση με τις εμφανίσεις της, και τα beauty looks που υιοθετεί. Δεν είναι λίγες οι φορές που δοκιμάζει κάτι διαφορετικό επάνω της είτε στο μακιγιάζ, είτε στα μαλλιά της και αμέσως γίνεται τάση. 

Όλα τα fashion girls εμπνέονται από εκείνη αφού έχει το ταλέντο να είναι cool αλλά και stylish ταυτόχρονα. Πρόσφατα λοιπόν, παρατηρήσαμε ότι το αγαπημένο μας it girl έχει ανακαλύψει και το "it hairlook" της σεζόν και μας άρεσε πολύ. Εφόσον λοιπόν, μένουμε περισσότερο σπίτι μας, αλλά θέλουμε να είμαστε και περιποιημένες, η πρόταση της Alexa είναι η κατάλληλη.

Ένα girly και εύκολο χτένισμα, που μπορείτε να το κάνετε μόνες μόνο σε πέντε λεπτά, και να είστε έτοιμες για ένα zoom call ή για να βγείτε τη βόλτα σας με το κατοικίδιό σας. Αρκεί να αφήσετε όλα τα μαλλιά σας κάτω και να πλέξετε δύο μικρά κοτσιδάκια με τις μπροστινές σας τούφες - αυτό το hairstyle είναι εμπνευσμένο από τα 90's και δεν έχετε παρά να το δοκιμάσετε!

 

Γίνε κι εσύ μέλος μόνο με 6€/ έτος στο συνδρομητικό Jenny.gr Exclusive Benefits.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.